Hasan Ekelik

Hasan Ekelik

Sözün bittiği yerdeyiz!

Sözün bittiği yerdeyiz!

Yazacak , söylenecek, konuşulacak çok fazla şey var mı bilmiyorum, bu saatten sonra ne desek ne söylesek boş.

Kasımpaşa maçında alınan galibiyetten sonra tamda bu iş artık bitti derken, Alanya ve Sivas maçında yaşadığımız şoku tarif edecek kelime bulmakta zorlanıyoruz.

Oynanan oyundu, hocaydı, futbolcuydu, bunları konuşup aynı şeyleri papağan gibi tekrar etmekten artık hepimiz sıkıldık ve yorulduk.

Ligin bitmesine 6 maç kala 36 puana ulaşmışken, Alanya ve Sivas maçından alınacak birer puan bile son derece kıymetliyken iki maçta sıfır çekmemiz hemde ruhsuz bir oyun ve durağan bir anlayışla bunu becermemiz ! Tüm camiada derin bir hayal kırıklığına sebep oldu.

Adeta bir tükenmişlik sendromu yaşıyor gibiyiz. Hadi Alanya maçında rehavete bağlı bir kaza yaşadık diye kendimizi teskin ettik fakat Sivas maçındaki ruhsuzluğun, futbolsuzluğun hepsinden geçtim özverisizliğin hiç bir açıklaması yok. Tamam bu takımın potansiyeli belli bana göre bu puana ulaşması bile mucizeydi fakat bu kadarını başarabilen bir takım en kritik dönemece girmişken nasıl böyle bir kırılma yaşayabilir anlamak zor.

Üstelik oynadığımız iki takımda ligin en rahat takımı bize karşı ekstra bir motivasyonları ve oyunları da yokken ligin sonuna rahat girme kredisi kazanacağımız maçları kendi kendimize heder ettik ve avantajımızı yitirdik.

Artık kalan 4 haftada her şeye sıfırdan başlayıp ekstra mücadele etmek zorundayız. Sahamızda 3 maçımız var ve üçü de birbirinden zor maçlar taraftar bu ruh halindeyken açıkçası bu maçlara umut bağlamakta çok zor.

Tüm olup bitene rağmen hâlâ düşme hattının bir adım önünde durmak tek avantajımız ne yapıp edip içerideki Samsun ve Deplasmanda ki Kayseri maçlarını hedef maç olarak belirleyip bu iki maçtan en az 4 puan almalıyız.

Kendi evimizde oynayacağımız Fener ve G.Saray maçları ise ne çıkarsa bahtımıza olacak artık, bu iki maçta da sürpriz kovalamaya bakacağız. İnşallah taraftarda bu kalan kritik 4 haftada son bir kez daha omuz atar ve alacağımız 4-5 puanla ligde kalırız.

Gönül isterdi ki bu takımla ilgili iyimser düşünüp kalan maçlarda isteğimizi alırız diyebilelim fakat ne kendi adıma ne de camia adına bunu söyleyecek umudumuz artık kalmadı. Şuandan itibaren iş sahadaki topçulara kaldı umarım bizi utandırırlar.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hasan Ekelik Arşivi
SON YAZILAR