Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Sezon finaline hazırlık

Sezon finaline hazırlık

Konyaspor, Kayseri deplasmanında rakiplerinin de aldığı sonuçla birlikte ligde kalmayı garantileyemedi. Ancak takımın isteği ve mücadelesi taraftarlarına umut verdi. Futbolcular ve yönetim işin son maça kalmasından üzüntü duysalar da (derbi sonucu olumsuz etkiledi) takımın pazar günü 90 dakikayı çok iyi çıkartacağını düşünüyorum.

Kitabın ortasından konuşmak gerekirse ben Konyaspor’un ama 3 puan ama 1 puan maçtan çıkartıp ligi tamamlayacağını düşünüyorum. Dolu olacak bir stadyumda Anadolu Kartalı puansız maçı bitirmeyecektir. Duyduğum kadarıyla oyunculara prim verilecek ve Fenerbahçe maçındaki gibi bir kenetlenme hafta içi organizasyonuyla yaşanacak.

Bir bilgi daha paylaşayım. Çarşamba günü itibariyle biletlerin satışa çıkması bekleniyor. Fenerbahçe maçındaki bilet fiyatlarına paralel bir politika belirlenecek. Taraftarın sezon rekoru kırmasını bekliyorum. Rüştünü ispat etmekteki en büyük sınavı öncesi Ali Çamdalı’yı sakin ve moralli gördüm. 3 maçta ortaya koyulan futbol pazar günü yüksek enerjiye dönerek yeşil beyazlılar puan-puanlar alacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR