Hasan Ekelik

Hasan Ekelik

O puanı bu şehrin çocuklar için alın!

O puanı bu şehrin çocuklar için alın!

Konyaspor adına , fırtınalı, ihtiraslı, çileli, girdaplı, bolca hesaplı bir sezonun sonuna daha yaklaştık.

Bizim için bitmek bilmeyen sancılı bir sezonun özellikle de son 6 ayda verilen emeğin, çabanın, çekilen çilenin semeresini almaya sadece bir adım kaldı.

Artık bu saatten sonra o oldu, bu oldu şu olduyu, konuşmanın, şöyle olursa nasıl oluru tartışmanın geride kalan maçlara hayıflanmanın bir önemi yok.

Ligin son haftası kendi evimizde Galatasaray'ı ağırlıyoruz ve alacağımız 1 puanla ligde kalıyoruz hepsi bu. Şu andan itibaren odaklanmamız gereken tek konuda bu.

Bu maça kadar kendimizi dış dünyaya kapatıp İstanbul medyasının algılarına ve sosyal medya trollerinin tahriklerine kulaklarımızı tıkayıp, Konyaspor’u bu cendereden nasıl çıkarırızı düşünelim.

O PUANI ALIN

Özellikle son 1.5 yılda Konyaspor taraftarının ne çektiğini bir kendi birde Allah bilir. İşi buraya kadar getirmişken alacağımız 1 puan bu şehrin çocukları için çok ama çok önemli.

Biz o puanı;

Konyaspor’dan başka takımı olmayan,

İstanbul takımlarının kupalarına değil, kendi şehrinin armasına tutulan,

Akranları Şampiyonluk goy goyu yaparken bir köşede başını elleri arasına alıp acaba ligden “düşer miyiz” hesaplarıyla yutkunan,

Cebindeki son parasını Konyaspor’a feda etmekten çekinmeyen,

Belki çokça mutsuz fakat istanbul riyakârlığına karşı, başı dik ve onurlu şekilde “ ben şehrimin takımını tutuyorum” diyen bu şehrin cefakar çocukları için istiyoruz.

O puanı, şehrinin takımına sımsıkı tutunan bu şehrin çocukları için alın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hasan Ekelik Arşivi