Seyfullah Koyuncu
Seyfullah Koyuncu Bu alçaklığa susan dilsiz şeytandır!

Bu alçaklığa susan dilsiz şeytandır!

Günlerdir hırsızlığı, yolsuzluğu arsızca savunan alçaklar, Sayın Cumhurbaşkanımıza, merhum annesine ve ailesine yönelik terbiyesizce küfürler ediyorlar!

Bu alçaklara anladıkları dilden konuşmayınca olmuyor. Yaptıkları edepsizlik yetti arttı artık!

Bu saatten sonra susan dilsiz şeytandır!

Sayın Cumhurbaşkanımıza, ailesine ve Tenzile anneye yapılan bu hayasızlık hepimize yapılmış bir hakarettir. Bu alçaklığın asla affı yoktur.

Milletimizin birliğini bozmak, sokaklarımızı karıştırmak, kardeşi kardeşe kırdırmak için günlerdir ellerinden geleni yapan bu alçak zihniyete karşı sonuna kadar mücadele etmek hepimizin boynunun borcudur.

Her fırsatta değerlerimize saldıran, toplumu provoke etmek ve hırsızlığın üzerini örtmek için vandalları sokağa çağıranlar başta olmak üzere, bu hayasızlığı organize eden, ortam hazırlayan, buna sessiz kalan herkes suç ortağıdır!

İnsanlar evlerinde dişlerini sıkıyor, sabrediyor, la havle çekiyor ama yok olmuyor. Bu milletin sabrını sınamaktan bıkmıyorlar! Bardak taşmak üzere artık.

Kırmızı çizgisi Recep Tayyip Erdoğan olan bu millet tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi sokaklara inerse bunun sonunu kimse alamaz. O meydanlar dar olur. Mermiye, tanka, uçağa kafa tutanların sokağa inmesi, tatlı su ılıklarının sokağa inmesine benzemez. Neyse ki firaseti ve irfanı yüksek insanlarımız bu alçakların kötülüklerine alet olup da ülkemizi dönülmez bir yola sokmaktan beri duruyor.

Milletimiz yargısına da emniyetine de güveniyor.

Bu alçakların en ağır cezaları çekmesi için sonuna kadar biz de sürecin takipçi olacağız.

ALLAH AYAKLARINA DOLADI!

Günlerdir öyle mide bulandırıcı görüntüler izletiyorlar ki; içinde azıcık kırgınlık, kızgınlık ve küskünlük olan AK Partililer ve Anadolu’nun halis insanlarını yeniden bir araya getirmeyi başardılar.

Çünkü Türk milletini hiç tanımıyorlar.

İki üç post atınca her şeyi başardıklarını sanıyorlar. Meydanlarda maymunluk yaparak sosyal medya paylaşımları yapınca ulvi bir iş başardıklarını düşünüyorlar.

Lümpen, jakoben, kendini beğenmiş beyaz Türk olmaktan öteye gidemeyen, yaşadığı ülkenin kutsallarına saygısız bir güruhun iktidar hayalleri kurması bir kez daha gülünç hal aldı.

Bu esfeli safilin zihniyeti görünce, bu milletin kahir ekseriyeti ne ekonomik sıkıntılara takılır ne başka dertlere.

Önce Polislerimize, sonra Şehzadebaşı Camii'ne, son olarak ise Sayın Cumhurbaşkanımızın annesine yönelik alçaklıklarıyla gerçek yüzlerini nihayet ortaya çıkardılar. Şimdi özür sırasına girmişler ama bu millet iki yüzlülüğünüze aldanmaz da unutmaz da! Allah büyük ya, İBB bütçesinden milyarlar saçarak ilmek ilmek işledikleri algıyı, sahte masumiyeti iki günde yerle bir ettiler.

Camiye teravihe gidenleri ‘domuz bağcı’ diye hedef gösterdiler.

Görevini yapan polisleri ‘iktidarın aparatı’ diyerek hedef gösterdiler.

Cumhurbaşkanını ‘tek adam’ diyerek hedef gösterdiler.

Ülkenin yerli firmalarını ‘yandaş’ diyerek hedef gösterdiler.

Mitinglerine katılmayanları mahalle baskılarıyla hedef gösterdiler.

Kendileri gibi düşünmeyenleri trolleriyle saldırarak hedef gösterdiler.

Fitne kazanına su taşımayan televizyon kanallarını hedef gösterdiler.

Yetti artık ülkemizin huzurunu kaçırdığınız!

Önceki ve Sonraki Yazılar
Seyfullah Koyuncu Arşivi