Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Neden olmasın?

Neden olmasın?

Konyaspor İstanbul’da Dolmabahçe’de zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Trendyol Süper Lig 9. Hafta mücadelesinde Beşiktaş’a konuk olacak.

Milli ara öncesi Eyüpspor galibiyetiyle iç sahada kazanamama sıkıntısını aşan ve taraftarını mutlu eden Ali Çamdalı’nın öğrencileri Beşiktaş deplasmanından da sevindirici haberle dönmek isteyecektir.

Konyaspor’un bu sene deplasmanda ortaya koyduğu başarılı grafik beni açıkçası bu maç öncesi de umutlandırıyor.

Konyaspor için tek sıkıntı, Eyüpspor maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Ali Çamdalı’nın kenarda olamaması aslında.

2024-2025 sezonunda dış sahada daha fazla puan toplayan Konyaspor’da, Josip Calusic haricinde eksik futbolcu bulunmuyor.

Takım tam kadro sahada olacak diyebiliriz. Öte yandan, Ali Çamdalı’nın, Eyüpspor maçında kazanan kadroyu bozmamasını bekliyorum.

Beşiktaş’ta Necip Uysal, Gabriel Paulita ve Milot Rashica görev alamayacak. Ön liberoda oynayan Moatasen Al- Musrati ise kart sınırında. Musrati kart görmesi halinde ise Galatasaray derbisinde oynamayacak.

Beşiktaş’taki eksikler ve Musrati’nin kritik Galatasaray derbisi öncesi kart sınırında olması Konyaspor’un işini bir nebze olsun kolaylaştıracaktır.

Konyaspor’un özellikle orta sahada sert bir oyun tercih etmesi kart sınırında olan Musrati’yi etkisiz kılabilir. Bu silahı da iyi kullanmak gerekir.

Neden olmasın, Konyaspor belki bir sürpriz daha yapıp Dolmabahçe’den puan ya da puanlarla dönebilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi