Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Parola 3 puan

Parola 3 puan

Konyaspor bugün Sivasspor’u ağırlayacak.

Bu sene dalgalı bir grafik çizen Konyaspor, puanları hep deplasmanda aldı. İç sahada galibiyete adeta hasret kaldı.

Konyaspor’un bugün Sivasspor’u geçerek hem galibiyet serisi yakalayacağını hem de taraftarla Ali Çamdalı arasındaki buzları eriteceğini düşünüyorum

Samsun deplasmanında iyi kötü aldığı 3 puanla kötü gidişatı bir nebze olsun sonlandıran Ali Çamdalı’nın öğrencilerinin Sivasspor karşısında da 3 puan alarak özgüven depolaması gerekiyor.

Josip Calusic hariç Konyaspor bu maça tam kadro çıkacak. Bizim adımıza bu sevindirici.

Sivasspor’da ise eksik çok!

Kırmızı beyazlılarda sakatlığı süren 7 futbolcu ile kırmızı kart cezalısı Balde bugün oynayamayacak.

Konyaspor’un rakibinin bu eksiklerini de değerlendirip baskın bir futbol oynamasını bekliyorum.

Özellikle kanat akınlarının doğru kullanılması halinde Konyaspor yan toplardan da gol bulacaktır. Fakat geçen yazılarımda da bahsettiğim üzere dizilişte birkaç değişiklik yapmak şart.

Hamidou Keyta’nın sol kanatta başlaması ve Pedrinho’nun forvet arkasında oynaması daha yararlı olur diye düşünüyorum.

Diğer kanatta da Ndao yerine Yusuf Erdoğan’ın denenmesini daha doğru buluyorum. Özellikle Aleksic iki haftadır maçlara hiç iyi başlayamıyor. Ndao ise bol bol top ezmeye başladı, bir türlü isabetli ortalar yapamıyor. Hem Aleksic’in hem de Ndao’nun hamle oyuncusu olarak sonradan oyuna girmesi gerekiyor.

Öte yandan Ali Çamdalı hoca defansı yine Bazour’a emanet edecektir. Onun liderliğinde Konyaspor bu maçta da defans problemlerini aşarsa sistem oturmuş demektir.

Samsunspor maçında kısa da olsa beğenerek izlediğim Blaz Kramer’in de bugün şans bulacağına inanıyorum. Onun performansını açıkçası çok merak ediyorum. Umut Nayır ile birlikte Konyaspor’u bu sene yukarıya taşıyacak oyunculardan biri de Blaz Kramer olacak.

Bakıldığı zaman Konyaspor’un bu kadrosuyla zaten iddialı bir konumda bulunması gerekiyor. Takım oturursa, hoca biraz daha taktik geliştirirse başarının gelmesi hiçten bile değil.

Başarılar Konyaspor…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi