Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Konyaspor’dan güzel başlangıç

Konyaspor’dan güzel başlangıç

Hafta sonu Kasımpaşa maçı, zaman zaman Konyaspor’un atak yaptığı zaman zaman arkaya düştüğü bir maç oldu. Skor 3-2 Konyaspor’un galibiyetiyle sonuçlandı.

Öncelikle takamın futbolcu kalitesinin arttığını söyleyebiliriz. Geçen yıla göre en büyük değişim bu. Topla oyun, topsuz oyun, futbolcuların pas kalitesi ciddi şekilde artmış. Zaten olması gereken de buydu. Sürekli geçen yılı anmak istemiyoruz ama geçen yıl yapılan yanlış hamlelerle Konyaspor ligi kabuslarla bitirmişti. Ama bu yılki gördüğümüz oyun değil kabus, ligin zirvesinde yer alabilecek bir Konyaspor havasını verdi.

Nasıl bu havayı verdi?

İlk olarak ileri uçta hem Umut Nayir hem Ndao hem de Yusuf ve Alex için artık doğru 11’lerle yeterli bir ivme kazanmış Konyaspor kazandık. Orta sahaya Jevtovic, Ufuk ve Pedrinho ile ciddi bir kalite geldi. Bu kalite önümüzdeki günlerde favori takım olmasını sağlıyor.

Konyaspor’un Konya’da maç kaybetmesi artık çok mümkün olmaz.

Defansı, orta sahası ve her alanıyla Konyaspor, bu yıl nokta transferlerle eksiklerini kapatmış, önümüzdeki günlerde de hayal kurmamızı sağlayacak bir kadro vadediyor.

Umarım önümüzdeki maçlarda, ligin zirvesinde oynayan bir Konyaspor’u çok rahatlıkla göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi