Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Yeni bir başlangıç Fenerbahçe maçı

Yeni bir başlangıç Fenerbahçe maçı

Ali Çamdalı’nın göreve gelmesi Konyaspor’da bu hafta heyecanlı bir ortam oluşturdu.

Vali, milletvekilleri, belediye başkanı ve sivil toplum örgütleriyle ciddi bir hava oluştu. Fenerbahçe maçı ne olursa olsun birlik beraberlik içinde kazanılmalı. Birlik ve beraberlikle hareket edilmedi. Belki kazanmayabiliriz, belki 1 puan alabiliriz ama birlik ve beraberliğimiz görünmeli. Çünkü Fenerbahçe maçı hedef maçımız değil. Sonraki maçlar hedef maçlarımız.

Fenerbahçe maçında ihtimal yüksek oranda var ama değilse daha az zararla, kart cezası yaşamadan, seyircilerin oyunculara baskı yapmadan, kötü tezahürat yapmadan geçeceği bir maç olmasını diliyorum.

Ali Çamdalı, ilk maçını Fenerbahçe’de kazanmak isteyecektir. Konyaspor’un Fenerbahçe maçında diğer maçlardan çok farklı olacağını, farklı 11 ile çıkacağını, Fenerbahçe’nin işini çok zorlaştıracağını düşünüyorum.

Yönetim, takımın motivasyonunu her dakika yükseltmeli. Futbolcuların kendilerini gösterebileceği son maçlardan bir tanesi bu. Geçmiş her şeyi unutturacak bir maç. Özellikle yerli oyuncuların kendilerini gösterip, gelecek yıla iyi izlenmelerle kalacakları bir maç olacak.

Medyada bizler de bu maçın Konyaspor için hedef maç olmadığını tekrar hatırlatmalı tüm taraftarlara. Moral, motivasyon yüksek olmalı. Diğer maçlara olan odak da sürdürülmeli.

Nihayetinde Fenerbahçe maçı kazanılsa da kaybedilse de Konyaspor için Ali Çamdalı yeni bir heyecan verecek. Konyaspor’un kalan 3 maçından en az 2’sini kazanıp, ligde kalacağını umuyorum. Temenni ediyorum. Diliyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR