Seyfullah Koyuncu

Seyfullah Koyuncu

Koski’nin yüzünden internetsiz kaldık!

Koski’nin yüzünden internetsiz kaldık!

Bizim ülkemizde ne yazık ki ne kurumlarda kalite var ne insanlarda kalite var ne de yaptığımız işlerde kalite var. Her işi ya yarım yamalak yapıyoruz ya da kalitesiz yapıyoruz.

Eğitimde de aynı, ticarette de aynı, bürokraside de aynı. Hiç kimsenin kusursuz iş yapma derdi yok. Hiç kimsenin kendinden başkasını düşündüğü de yok. Vatandaş zaten kimsenin umurunda değil, vatandaş kendi derdini kendi çözsün, mümkünse hiçbir derdini de dile getirmesin!

Herkes kendi havasında!

Durup dururken niye böyle şeyler yazdın demeyin, çok sinirliyim…

Önce Koski’ye sonra da Türksat Kablonet’e aşırı kuruldum!

2024’ün Konya’sında, şehrin en işlek noktasında iki gündür internetsiz kaldık.

Gazetemizi yayına hazırlamak için özellikle dün çok büyük çaba verdik. Aramadığımız yer, denemediğimiz çözüm kalmadı. O kadar uğraşa rağmen internet problemini çözemedik.

Türksat Kablonet müşteri hizmetlerini aramasına aradık ama bize verdikleri cevaba göre, modemimizden hiçbir sinyal alamıyorlarmış. Teknik servis bekledik ama ne gelen var ne giden…

Nihayetinde Koblonet’in Müdürlerinden Hasan beye ulaştık. Sağ olsun konuyla ilgili olarak hemen aksiyon aldı. Bir görevli gönderdi. Fakat anladık ki sorun Kablonet’te değil Koski’deymiş.

Koski ekipleri gazetemize gelen internet hattını koparmışlar, sonra da hiçbir şey olmamış gibi üstünü kapatıp gitmişler.

Meğer iki gündür Koski’nin yüzünden internetsiz kalmışız…

Nihayetinde Koski’ye ulaştık, Kablonet ekipleriyle birlikte uzun bir bekleyişin ardından Koski bir kepçe ve birkaç görevli gönderdi. Ben bu yazıyı kaleme alırken onlar halen çalışmaktalar. Gömdükleri arızalı yeri kepçeyle tekrar açıyorlar. Kablonet ekiplerinin müdahalesinin ardından internetimizin gelmesini umut ediyorum.

Normal şartlarda mesaimiz bitti ama Koski sağ olsun biz bu gece yarısına kadar çalışacağız!

Soruyorum; bu bir vebal değil mi şimdi?

Biz gazeteci kimliğimizle bir şekilde bu olayı tespit ettik ve çözdürdük. Peki normal vatandaş hakkını nasıl arayacak soruyorum size Koski Genel Müdürü Ahmet Demir Bey?

Ekipleriniz madem bir hata yaptı, neden kabloyu kopardıklarını Türksat ekiplerine bildirmediler de üzerini kapatıp gittiler? Bizim her işimiz neden böyle yarım yamalak?

Pazar günümüz Koski’nin yüzünden zehir olmak zorunda mıydı?

Gerçekten çok ayıp…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Seyfullah Koyuncu Arşivi