Konyaspor'da Pedrinho joker olacak!

Yeşil beyazlılar transferde gaza bastı. Konyaspor, prensipte anlaştığı Pedrinho'yu cuma günü şehre getirmek istiyor. Anlaşma 3 yıllık olacak. Teknik heyet sol açık, 8 ve 10 numara oynayan futbolcuyu farklı noktalarda kullanacak.
Konyaspor'da Pedrinho joker olacak!

Transfer çalışmalarına devam eden Konyaspor, Bulgar ekibi CSKA 1948 takımında forma giyen, Brezilyalı Pedrinho ile prensip anlaşmasına vardı. 27 yaşındaki futbolcunun Cuma günü şehre gelmesi bekleniyor. Hücumun üç yönünü de kullanabilen Pedro Oliveira Santos, ağırlıklı olarak sol kanat oynamasına karşın teknik heyet futbolcuyu 10 numara pozisyonunda da deneyebileceği ifade edildi.

brezilyali-geliyor-002.jpg

KADRO PLANLAMASI

Konyaspor’da böylece sol kanatta Yusuf Erdoğan- Marlos Moreno, sağ kanatta Louka Prip- Alassane NDao ve 10 numarada Pedrinho- Melih İbrahimoğlu tandemlerinin kurulması bekleniyor. Brezilyalı kanat oyuncusu takımıyla çıktığı 56 maçta 17 gol ve 8 asist ile oynadı. Yeşil beyazlılar Josif Calusic, Yusuf Erdoğan ve Ufuk Akyol'dan sonra dördüncü transferine imzayı attırmaya artık çok yaklaştı.

 Muhabir
Etiketler :