Konyaspor'da gözler artık gençlerde!

2024-25 sezonunun hazırlıklarını Kayacık Tesisleri’nde başlayan Konyaspor, ilk kampta sağlık kontrolleri ve testlerin ardından antrenmanlar gerçekleştirdi. Takımı gençleştirmek isteyen ve gelecek için yeşil beyazlılara fayda sağlayacak gençler Erciyes’teki kampta göze girmeye çalışacak
Konyaspor'da gözler artık gençlerde!

2024-2025 sezonunun hazırlıklarını Kayacık Tesisleri’nde başlayan Konyaspor, ilk kampta sağlık kontrolleri ve testlerin ardından antrenmanlar gerçekleştirdi. Yeşil beyazlılarda tempo Kayseri ve akabindeki çalışma yeri olan Slovenya’da artacak. Takımı gençleştirmek isteyen ve gelecek için yeşil beyazlılara fayda sağlayacak gençler Erciyes’teki kampta teknik heyetin göze girmeye çalışacak.

gozler-genclerde-olacak.png

HOCA RAPOR YAZACAK

Anadolu Kartalı’nda kiralıktan dönen futbolcular; Emrehan Gedikli, Nafican Yardımcı, Ata Berk Karababa, Adem Eren Kabak, Yaşar Kavas, Hüseyin Mert Uyanıker, Ahmet Karademir ve Çağdaş Şendur gösterecekleri performansla Ali Çamdalı’dan şans bekleyecekler. Diğer yandan Kayseri kampına yeni transferler yetişirken, kadrodaki doluluğu karşı Çamdalı bir rapor yazacağı belirtildi.

 Muhabir