Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Konyaspor umduğumuzdan iyi

Konyaspor umduğumuzdan iyi

Açıkçası sezon tamamlandığında Konyaspor’un bu kadar iyi transferler yapıp, kadroda yetersiz isimlerle yollarını ayıracağını belki de kimse beklemiyordu. Ama haklarını verelim, Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu tam da taraftarların istediği bir kadro kurmak için ellerinden geleni yaptılar. Geriye bir tane sağ bek kaldı.

Pedrinho, Yusuf Erdoğan transferlerinden sonra Umut Nayir ve Melih Bostan transferleri gerçekleşti. Konyaspor’un artık tek sıkıntılı yeri sağ bek olarak görünüyor. Yakın zamanda iyi bir sağ bekle anlaşma yapılacağı bilgileri geliyor.

Önümüzdeki hafta lig başlıyor. Artık herkes Kaspımpaşa maçında Konyaspor’un nasıl bir oyun oynayacağını, nasıl bir kadroyla çıkacağını merak ediyor.

Kasımpaşa, kapalı kutu.

Kasımpaşa maçıyla ilgili önümüzdeki günlerde tekrar bir yazıyla karşınızda olurum. Ama şunu söyleyebilirim; hazır oyuncuların transfer edilmesi Konyaspor’un mantalite ve psikolojik olarak en büyük avantajı olacak.

Ligde Galatasaray ve Fenerbahçe’nin, Beşiktaş ve Trabzonspor’un kurduğu çok iddialı kadrolar aslında herkesin ligin yukarı ve aşağısının belli olduğu yönünde. Ama Konyaspor, bu kadrosuyla sürpriz yapmaya açık. Özellikle Konya’daki maçların çok heyecanlı geçeceği, kolay kolay maç kaybetmeyeceği, rakiplerine ciddi sıkıntılar çıkartacağını düşünüyorum.

Heyecan içindeyiz. Takım istediğimiz şekilde geldi. Hoca takımdan memnun. Takım umut veriyor. Artık gerisi Kasımpaşa’da.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi