Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Konyaspor kazanırsa sürpriz olmaz!

Konyaspor kazanırsa sürpriz olmaz!

Süper Lig’de 7. haftada Trabzonspor’un konuğu olan Konyaspor zorlu bir sürece giriyor. Bu sene Konya’da galibiyete hasret kalan ve galibiyetlerini deplasmanda çıkartan yeşil beyazlıların bu maçtan puanla dönmesi gerekiyor.

Trabzonspor’un kötü gidişatını da göz önünde tutarsak Konyaspor’un bunu başarmaması için hiçbir sebep yok!

Konyaspor’un Trabzon’a normal plandan 1 gün önce gitmesi ve son antrenmanını deplasmanda yapması bu açıdan bakınca da çok mantıklı görünüyor.

Takım hem de plasman havasına adapte olur hem de daha konsantre bir şekilde maça çıkmış olur.

Sezon başında en çok şikayet ettiğimiz defans sorununu çözen Konyaspor’un ofansa da bir çözüm bulması şart.

Son 3 maçta kalesini gole kapatan Konyaspor’un aynı istikrarı bu maçta da sürdürmesini bekliyorum. Konyaspor defansta açık vermeyecektir. Gol yollarındaki kısırlığı da çözersek bu maçtan gerçekten umutluyum.

Ali Çamdalı’nın bu tabloya bakarak bazı değişikliklere gitmesini bekliyorum. Özellikle kanatlarda ve gol yollarında birkaç dokunuş yapacaktır.

Mesela Sivasspor maçında oyuna girdikten sonra takımı hareketlendiren Hamidou Keyta ve Yusuf Erdoğan’ın Trabzonspor maçında oynamasını bekliyorum.

Hamidou Keyta’nın kıvraklığı ve Yusuf Erdoğan’ın hızı Konyaspor adına en büyük silah olacaktır.

Takım zaten tam kadro Trabzon’a gitti. Alt baldır kemiğinde yırtık tespit edilen Josip Calusic haricinde eksik bulunmayan Konyaspor bu maçta tam kadro olacak.

Bordo mavililerin ise eksiği çok.

Hüseyin Türkmen, Stefan Savic, Enis Destan, Cihan Çanak, Umut Bozok, Serkan Asan ve Arseniy Batagov bu maçta oynamayacak. Ev sahibinde tam 7 futbolcu forma giyemeyecek.

Konyaspor’un bu tabloyu bir avantaja çevirip 3 puanla Konya’ya dönmesini ve moralli başlayacağı Eyüpspor maçında da ilk iç saha galibiyetini alıp taraftarını mutlu etmesini temenni ediyorum.

Başarılar Konyaspor…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi