Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Konyaspor iyiye gidiyor

Konyaspor iyiye gidiyor

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Avusturya ile bu akşam oynayacağız. Umarım çeyrek finale yükselen biz oluruz ve final yolumuz açık olur. Türkiye’nin iyi bir fikstür avantajının olduğunu düşünüyorum. Hem yarı finalde hem finalde eşleşeceğimiz takımlar ile önünü açık olduğunu söylüyorum.

Gelelim Konyaspor’a;

Konyaspor yönetimi çok iyi transferlere imza atmayı başladı. Ömer Korkmaz ve yönetimi transfer yasağını kaldırdıktan sonra hızlıca transferlere başladılar. Hızlıca geçmiş sezon kaliteli olmadığını düşündüğü oyuncular ile yollar ayrıldı. Sonrasında Süper Lig’in en iyi kanat oyuncularından olan Yusuf Erdoğan ile sözleşme imzaladılar ve Yusuf Erdoğan’a çokta iyi bir tanıtım videosu çekildi. Konyaspor sosyal medya ekibi de gerçekten iyi iş çıkardılar. Antalyaspor’dan Ufuk Akyol transfer edildi, Ufuğun da Konyaspor’a büyük katkılar vereceğini düşünüyorum. Bir de Standard Liegel’den Moussa Djenepo kiralandı. Onun da çok iyi bir orta saha ve kanat oyuncusu olduğunu biliyoruz.

Konyaspor standart kalitesini oldukça yükseltti bu transferler ile dolayısı ile sezon açılışını Kayseri’de kamp yapılacak ve sezona çok iyi bir şekilde gireceğini düşünüyorum. Transferler ve kombine satışlar ile yönetim aslında Konyaspor’un bütün ihtiyaçlarına çare buldu. Geriye sadece başlayacak ligde galibiyetler kalacak. Bunları uzun uzun konuşacağız ama transferlerin nokta atışlı isabetli transferler olduğunu söylemeliyiz. Konyaspor yönetimini de tebrik etmeliyiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR