Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Konyaspor iyi gidiyor

Konyaspor iyi gidiyor

Konyaspor, Kayseri’de önemli bir kamp yapıyor. Yeni sezona hazırlanıyor.

Konyaspor, yaptığı idmanlarla yeni sezon hazırlıklarını tam anlamıyla gerçekleştirdiğini gösteriyor. Dün oynana maçta rakibi Almere City1’i 3-2 yendi. Goller Moreno, Adil ve Sambou’dan geldi.

Konyaspor’un hazırlık maçı da olsa geçtiğimiz yıldan farklı bir oyun stili ile oynuyor olması, oyun şablonunun oturmuş olması oldukça iyi işaretler. Bunun devam etmesi, kampın diğer maçlarında da eksiklerin giderilerek ilerlenmesini bekliyoruz.

Şu anda bir sağ bek, bir de forvet eksiğimiz görünüyor. Bunlarla alakalı da başkan Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu çok yoğun çalışıyor.

Dün gerçekleşen Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu başkan seçiminde Mehmet Büyükekşi seçimi kaybetti. 12 yabancı futbolcu kuralının devam edip etmeyeceği soru işaretini de beraberinde getirdi. İbrahim Hacıosmanoğlu nasıl bir yol izleyecek? Yönetim kurulu nasıl bir karar verecek? Bunların cevabı aslında Konyaspor’un transfer politikasını değiştirecek.

Konyaspor, şu anda iyi giden takımlardan bir tanesi. Ligin diğer takımlarına göre daha hazır duruyor. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor ve biz her şeyimizle hazır olmalıyız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi