Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Konyaspor, Bodrum’a hazır mı?

Konyaspor, Bodrum’a hazır mı?

Önceki akşam oynanan Avrupa Kupaları’nda Türk takımlarının performansına bakınca gelecek yıl çok daha çetin bir mücadele olacağını söyleyebiliriz. Ülke puanımıza önemli katkıda bulunulmasını bekliyoruz. Galatasaray, çarşamba akşamı oynayacağı ikinci maçıyla Young Boys’u yenerek, Türkiye’yi tekrar temsil etmesini diliyoruz.

Gelecek yıl Avrupa Kupaları’nda mücadele edecek en önemli takımlardan bir tanesi de Konyaspor olabilir. Takım kadrosu yenilendi. Güçlendi. Takviyeler yapıldı. İyi bir futbol oynayan takım haline dönüştü. Bodrumspor maçıyla bunu perçinlerse Avrupa mücadelesine ışık yakmak açısında bir dönüm noktası olabilir. Bunu söylemek için erken olabilir ama bir takım lige nasıl başlarsa öyle gidiyor.

Konyaspor ekim ayına kadar toplayacağı puanlarla ligin ilk 5 içerisinde yer alabilir. Dolayısıyla Avrupa Kupaları’na girebilecek takımlar arasında akıllara Konyaspor gelebilir. Bunun ilk başlangıcı da yarın akşam oynanacak Bodrumspor. Türkiye’de son 5-6 yılda Avrupa’da en çok mücadele etmiş Avrupa takımlarından birisi olarak hakkıdır diye düşünüyorum. Çünkü Konyaspor gerçekten Avrupa’da olması gereken bir takım.

Bu konudaki umudumu yüksek sesle dile getiriyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi