Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Konyaspor, Bodrum maçını rahat kazanır mı?

Konyaspor, Bodrum maçını rahat kazanır mı?

Son Galatasaray maçında Konyaspor’un Anadolu takımlarına karşı galip gelebilecek bir potansiyeli olduğunu görmüştük. Özellikle orta saha, kanat hücumcular ve forvet hattının Konyaspor’u farklı kıldığını tüm spor otoriteleri söylüyor. Defans ve kalecide yaşanan ufak sıkıntıların da artık bu günler düzeleceğini, mevcut sağ bekin de kadroya dahil olup takıma adapte olacağını düşürsek Konyaspor-Bodrum maçı için her şey Konyaspor’un lehine diye düşünebiliriz.

Öncelikle rakibimiz Bodrumspor. İlk hafta Gaziantep’e kaybettikten sonra bu hafta da Eyüpspor’a farkla mağlup oldu. Gördüğümüz kadarıyla Bodrumspor, Süper Lig için henüz tam hazır değil. Stadı ve seyircisiyle bir çaba sarfettiler ama ilk hafta ve ikinci haftanın mağlup takımı olarak lige iyi bir giriş yapmadı. Bu bizim için bir avantaj.

Bunun ötesinde Konyaspor zaten oynadığı futbolla, kurduğu takımla tüm spor otoritelerinin dikkatini çeken ve ilk 5-6 veya 7’ye girebilecek bir yapıda.

Avrupa’da mücadele eden Türk takımlarının bu hafta maçları var. Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir, Beşiktaş oynayacak. Galatasaray’ın Konyaspor ile aynı saatte başlayan bir maçı vardı. Galatasaray maçı ileri bir tarihe ertelendi. Dolayısıyla Cumartesi akşam Türkiye’de tek bir maç var.

Gelecek hafta Kayserispor maçıyla artık Konyaspor bütün eksikliklerini giderip ligde rakiplerine gözdağı verecek bir takım haline gelecek yapıya kavuşmuş olacak.

Cumartesi günü herkesin bu maçı kaçırmamasını öneririm. Biz de keyifle izleyeceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi