Hasan Ekelik

Hasan Ekelik

Harika galibiyet, harika başlangıç!

Harika galibiyet, harika başlangıç!

Geride bıraktığımız sezonda çok sancılı bir süreç yaşayan ve son hafta ligde kalan Konyaspor, yeni sezona kadroda büyük bir revizyona giderek başladı.

Şuana kadar 12 transfer yapan temsilcimiz, adeta yeni bir kimliğe büründü bu kadar sirkülasyonun olduğu takımlar özellikle sezon başlarında sıkıntı yaşar fakat Konyaspor, Kasımpaşa deplasmanından üç puan çıkararak hem takım olma hemde özgüven anlamında rüzgarı arkasına alarak başladı.

Oyuna baktığımızda henüz çokta hazır olmayan bir takımımız vardı. Oyun organizasyonu ve saha içi yerleşiminde problemler olsada oyuncu kalitesi artmış bireysel beceri anlamında çeşitliliğe kavuşmuşuz.

EKSİKLERİMİZ VAR

Böylesine kalite standardı yükselmiş bir takıma birkaç net takviye daha yapılır ve bu saha içi organizasyonu ile birleştirilirse bu sezon çok farklı bir Konyaspor izleyebiliriz.

Özellikle stoper bölgesine Adil’i tamamlayacak çabuk bir stoper ihtiyacı göze çarpıyor. Bana göre oyunun iki yönünüde oynayabilecek temposu yüksek bir ortasaha ve hem N’dao ile forma rekabetine girecek hemde skor katkısı yapacak bir kanat oyuncusu eksikliği var.

Bu bölgelere eğer net takviyeler yapılabilirse bu sezon ayakları yere daha sağlam basan ve düşme korkusu yaşamayan bir Konyaspor izleriz.

Tabiki transfer her şeyi çözmüyor öncelikle takım olabilmek saha içi ve dışında çok iyi organize olmak çok daha önemli.

İnşallah bu sezon , bu güzel başlangıçla birlikte Konyaspor adına çok iyi geçer.

Şu anki takıma ve camiada ki genel atmosfere baktığımız zaman ben böyle olacağını düşünüyorum umarım takımımız bizi bu konuda yanıltmaz.

2024-25 sezonu Konyaspor’umuz için hayırl

ı olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hasan Ekelik Arşivi