Yol durumu ve kapalı yollar (1 Haziran 2024)

Bugün (1 Haziran 2024 Cumartesi) hangi yollarda çalışma olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Haberimizde Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni yer alıyor.
Yol durumu ve kapalı yollar (1 Haziran 2024)

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre bugün çalışma yapılacak yolların bilgisi şöyle:

1- TEM Otoyolunun Saray Kavşağı-Çorlu Kavşağı Kesimi 0-5.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul İstikametinde kesimler halinde şerit daraltma yapılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır. (Çalışmalar 7/24 gün/saat esasına göre yapılmaktadır.)

2- Manisa-İzmir yolunun 11.km.sinde (Anıt Kavşağı Mevkii) Manisa Büyükşehir Belediyesinin kavşak yapım çalışması nedeniyle İzmir istikameti Manisa Şehir Merkezine dönüş kolu 4 ay süre ile trafiğe kapatılmıştır.

3- Anadolu Otoyolunun Düzce Kavşağı ile Kaynaşlı Kavşağı arasında yer alan O-4/23 Km: 16+400 - Km: 17+900 arası Ankara istikameti üstyapı onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, trafik diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanacaktır. (1 şerit İstanbul İstikameti açık, 2 Şerit Ankara istikameti açık olacaktır.)

4- Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunun Yılankale Kavşağı ile Ceyhan Kavşağı arasında üstyapı onarım çalışmaları kapsamında Osmaniye istikameti trafiğe kapatılarak, trafik akışı Adana istikametinde iki yönlü (gidiş-geliş) olarak kontrollü şekilde sağlanmaktadır.

5- Polatlı - Yunak yolunun 0 - 4. km. (Polatlı Şehir Geçişi) arasındaki üstyapı (BSK) yapım onarım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde çalışma yapılan kesimlerde trafik karşı yöne aktarılarak iki yönlü (gidiş-geliş) ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6- Kütahya-Eskişehir yolunun (Kütahya Porselen A.Ş. fabrikası Mevkii) 31.km.sinde yapılacak olan menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7- Isparta-Antalya yolunun 32.km.sinde sanat yapıları çalışmaları nedeniyle Antalya-Isparta geliş istikameti trafiğe kapatılacak olup, ulaşım bölünmüş yolun Antalya gidiş istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8- Kastamonu-Tosya yolunun 27-29.km.leri arasında Keçidere Köprüsü ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9- Sivas-Ulaş yolunun 3-5.km.leri arasında (TCDD.'ye ait) duvar çalışmaları nedeniyle Kayseri istikametinde yolun daralmasına ilişkin işaretleme yapılmış olup, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

10- Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-25.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bülteni bültenine göre kapalı yol bulunmuyor.

 Muhabir