Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Umarım aranan kan bulunur!

Umarım aranan kan bulunur!

Milli araya girilen süreçte Federasyon 5 ve 6. haftanın lig programını açıkladı. Konyaspor'un Samsunspor ve Sivasspor maçlarını cumartesi günü oynayacak olması yeşil beyazlı taraftarların tepkisini çekti. Konyaspor'un toplam 6 haftanın 5 tanesini cumartesi gününe planlandı.

Daha da kötüsü, iki müsabaka da saat 17:00'de oynanacak. Sanayi şehri Konya'da çalışma saatleri içerisinde müsabakalar başlayacak. Konyaspor 6 hafta planı düşünüldüğünde yalnızca 1 maçını cuma günü oynamış oldu. Konyaspor, 2.haftada Galatasaray'ı konuk etmişti.

Bu sezona beklendiği gibi başlayamayan Konyaspor’da zaten tribünler tepkiliydi. Bir de TFF’nin maçları cumartesiye denk getirmesi işin tutu biberi oldu.

Konyaspor taraftarının tribünlerden kopmaması lazım ama takımın performansı ve TFF’nin bu maç takvimi işleri daha da zorlaştırıyor.

Konyaspor yönetiminin bu konuda bir reaksiyon alması doğru olur diye düşünüyorum.

STOPER İŞİ NE OLDU?

Konyaspor'da sol stoper arayışları devam ederken geçtiğimiz gün kötü haber geldi. Ünlü Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri, Leo Petrot'un kiralık gitmek istemediğini ve takımında mutlu olduğunu ifade etti. Yeşil beyazlılar salı günü Saint Etienne kulübüne son teklifini verdikten sonra Fransız kulüpten 24 saat içerisinde cevap vermesini istemişti. Yeşil beyazlılar bu gelişme üzerine rotasını listedeki yeni isimlere çevirdi. Anadolu Kartalı'nın stoper ve forvet transferi bekleniyor.

Konyaspor için stoper transferi adeta olmazsa olmaz durumunda. Savunma zafiyetini geride bırakmak adına yönetim gece gündüz arayışlarına devam ediyor.

Umarım bir an önce aranan kan bulunur.

NE OLDU SANA LOUKA PRİP?

Konyaspor'da geçen sezon başarılı grafiği ile adından söz ettiren Louka Prip son dönemde performansıyla eski günlerini aratıyor. Danimarkalı oyuncu 2024-2025 sezonunda 3 maça çıkarken toplam 42 dakikada sahada kaldı ve gol-asist katkısı yapamadı. Konyaspor formasıyla toplam 42 maça çıkan, 8 gol ve 3 asist ile katkı sağlayan Prip son dönemki formundan dolayı kadroya girmekte zorlanıyor.

Forma rekabetinde Prip’i de ön sıralarda görmeyi çok isterdim. Umarım daha çok çalışır ve yeteneğine ihanet etmez, kendisini çok beğeniyordum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi