Konyaspor'da Başkan'dan net mesaj!

Konyaspor'da iç sahada en uzun galibiyet alamama serisi sonrasında yüzler asık. Başkan Ömer Korkmaz, Konya'da galibiyet alınamadığı için stres yaşandığını vurgularken, Samsunspor maçı üzerinden yeşil beyazlılara mesaj gönderdi. İşte Başkan'ın mesajları...
Konyaspor'da Başkan'dan net mesaj!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz maçla ilgili, "İç sahada bu sezon oynadığımız üçüncü maç. Bu karşılaşmaları kazanamamanın stresi vardı. Takımın gol yememe üzerine bir iştahı da vardı. Takımda bir an önce gol atmak ve öne geçmek üzerine baskı oluşuyor. Duran topları bile gol atmak için hızlı kullandık, panik vardı. Sivasspor maçının ilk yarısında iki takımda gol yememek için kontrollü oynandı.

korkmaz.jpg

TARAFTARA MESAJ

Başkan Korkmaz şöyle devam etti, "İkinci yarıda yapılan değişiklikler birlikte oyun bizdeydi. Sivas kalecisini de tebrik etmek istiyorum. Bugün 3-4 tane net pozisyonda başarılıydı. Belki taraftarlar bize kızacaklar ama geçtiğimiz hafta Samsunspor maçını hatırladığımızda gol attıktan sonra taraftarlar 90 dakika boyunca destek verdiler. Bizim de bu gücü iç sahada görmemiz gerektiğini düşünüyorum"

 Muhabir