Konyaspor'u mutlu edecek haber!

Calusic beklenenden önce dönüyor. Konyaspor'un son kamp döneminde sakatlanan ve uzun süre oynamayacağı öngürülen Josip Calusic, kasım ayında sahalarda yerini alacak. Yönetim bu haberle birlikte TFF'ye verdiği listede son dakika değişikliğine gitti.
Konyaspor'u mutlu edecek haber!

Konyaspor'da Calusic'ten iyi haber geldi. Yeşil beyazlıların yaz transfer dönemindeki ilk transferi olan Hırvat stoper, yeşil beyazlıların son kampında çalışmanın biteceği sıralarda aldığı darbe ile sakatlanmış ve 4 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Yönetimden oyuncu ile ilgili bilgi geldi. Aralık ayında dönmesi beklenen 30 yaşındaki stoper kasım ayında dönebileceği belirtildi. Müjdeli haber camiayı mutlu etti.

calusic.jpg

14 YABANCI YAZILDI

Calusic'in erken dönme ihtimaliyle birlikte Konyaspor, TFF'ye ilettiği kadroda değişikliğe gitti. Anadolu Kartalı 14 yabancı verdiği listede Niko Rak'ı bildirecekti. Ancak Calusic'ten gelen haberle birlikte Rak, TFF'ye iletilmedi. Calusic iyileştikten sonra oynayabilecek. Konyaspor, genç futbolcuları haricinde 25 oyuncuyu Federasyona ilettiği kaydedildi. Ocak ayı ile birlikte Konyaspor kadrosunu tekrar değiştirecek.

 Muhabir