Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Konyaspor hala hazır değil!

Konyaspor hala hazır değil!

Konyaspor, Teknik Direktör Ali Çamdalı ile başladığı 2024/2025 sezonunda hazır bir görüntü vermedi. Sezon öncesi sıkı bir kamp dönemi geçiren yeşil beyazlılar, hazırlık maçlarında yeni transferleriyle güzel bir görüntü sergilese de bu lige yansımadı. Nitekim ligde aldığı sonuçlarda da bunu gözlemliyoruz.

Sezonun ilk haftasında yeni transferleriyle Kasımpaşa deplasmanında bol gollü bir galibiyet alan Konyaspor, rakibini 3-2 devirmeyi başarmıştı. Üç golü de yeni transferlerinden gelen Konyaspor, acaba bu sezon rahat bir lig geçirecek mi derken yine düşüş evresine girdi.

Hemen bir sonraki hafta sahasında Galatasaray'ı konuk eden Anadolu Kartalı, rakibine 2-1 kaybederek ilk yenilgisini almıştı. Tamam Galatasaray'ın kadro kalitesiyle Konyaspor'unkini karşılaştırmıyoruz. Bütçe olarak ciddi farklar var. Buradaki skor da çok büyük tepkilere yol açmamıştı ama asıl sorun bir sonraki hafta Bodrumspor deplasmanında yaşandı.

Lige daha yeni çıkmış ve tarihinde ilk kez Süper Lig'de yer alan Muğla temsilcisinin konuğu olan yeşil beyazlıların güçlendirilmiş kadrosuyla buradan rahat bir galibiyet alacağı düşünülüyordu. Fakat beklenenin aksine sahada hiçbir varlık gösteremeyen Konyaspor buradan da 3-1'lik skorla ayrıldı.

Yeni transferlerle başarı bekleyen Konyaspor taraftarı bir sonraki hafta iç sahada Kayserispor müsabakasından da 1 puan çıkınca eleştiri oklarını Teknik Direktör Ali Çamdalı'ya yöneltti.

Yöneticiler Çamdalı ile devam edeceklerini vurgulasalar da yavaş yavaş istifa sesleri yükselmeye başladı. Bakalım Milli arada Konyaspor ne kadar çalışmış haftasonu deplasmanda oynanacak Samsunspor müsabakasında hep birlikte göreceğiz.

Şimdiye kadar gördüklerimiz Konyaspor 4 hafta geçmesine rağmen hala lige hazır değil. Umuyoruz ki son takviyeler de hızlı bir şekilde adaptasyon sürecini atlatır ve istediğimiz Konyaspor'u en kısa sürede izleriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi