Konyalı Uzman Çavuş Cebrail Acar, şehit oldu

Konyalı İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Acar, Kuzey Irak’ta şehit düştü.
Konyalı Uzman Çavuş Cebrail Acar, şehit oldu

Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Acar, Kuzey Irak’ta devam eden Pençe-Kaplan harekât bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan sıcak çatışmada şehit düştü.

Acı haber Konya'nın Ereğli ilçesi Cahı Mahallesinde oturan anne Yüksel ve baba Cevat Acar ile aynı sokakta oturan eşi Hanife Acar'ı verildi. Baba evine Türk bayrağı asılırken, yakınları eve taziyeye geldi.

konyali-uzman-cavus-cebrail-acar-sehit-oldu.jpg

33 yaşındaki Cebrail Acar’ın aslen Emirgazi ilçesi Ekizli Mahallesi'nden olan ve Ereğli'de ikamet eden Cevat Acar'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Acar, evli ve iki çocuk babasıydı.

Şehidin, yarın Ereğli Ulu Cami'de cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Meydanbaşı Mezarlığında defnedilecek.

konyali-uzman-cavus-cebrail-acar-sehit-oldu-001.jpg

TAZİYE MESAJI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehit Acar'la ilgili yayımladığı taziye mesajında, "Pençe Kaplan Harekat Bölgesi'nde terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Cebrail Acar’a Allah’tan rahmet diliyorum. Kahraman şehidimizin ailesi ve hemşehrilerimin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

konyali-uzman-cavus-cebrail-acar-sehit-oldu-004.jpg

BAKANLIK ACI HABERİ DUYURDU

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan temasta İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğunu açıkladı.

konyali-uzman-cavus-cebrail-acar-sehit-oldu-002.jpg

Milli Savunma Bakanlığı, bugün Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan temasta İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğunu duyurdu.

konyali-uzman-cavus-cebrail-acar-sehit-oldu-003.jpg

Açıklamada, temas sırasında 2 teröristin etkisiz hale geldiği belirtilerek, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ