Konya'da üretiyor, Türkiye'ye gönderiyorlar... Görkemli açılış

Konya'nın mobilya markası Rosella Home Concept, görkemli bir açılışla fabrika satış mağazasını hizmete sundu. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış programında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Telli, "Kısa süre içerisinde inşallah tüm Türkiye'de daha sonra da uluslararası boyutta mağazalarımızın açılışını gerçekleştireceğiz, üretim kapasitemizi artıracağız." dedi.
Konya'da üretiyor, Türkiye'ye gönderiyorlar... Görkemli açılış

Konya'da üretim yapan ve Türkiye'nin dört bir yanında 47 mağazayla hizmet veren Rosella Mobilya'nın fabrika satış mağazası, görkemli bir açılışla hizmete sunuldu.

rosella-home-concept.jpg

Kısa süre içinde mağaza sayılarını daha da artırmayı hedeflediklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Telli, "İnşallah kısa sürede tüm Türkiye'de daha sonra da uluslararası boyutta mağazalarımızın açılışını gerçekleştireceğiz, üretim kapasitemizi artıracağız.

rosella-home-concept-001.jpg

Geçmişte yaşamış olduğumuz yangın ve olumsuz durumlara rağmen, en başta ekip arkadaşlarımın özverisi, ürünlerimizin satışını yapan mağazalarımız ve tedarikçilerimizin destekleriyle çok kısa bir zamanda eskisinden daha iyi bir duruma geldik." ifadelerini kullandı.

hasan-telli.jpg

47 MAĞAZAYLA BİNLERCE MÜŞTERİYE HİTAP EDİYOR

Hasan Telli, "Ürünlerimizin ve hizmetimizin kalitesini, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için her zaman kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bunun sonucunu ise şimdilik 47 mağazada binlerce müşteriyle görmekteyiz. Tüm bu süreçte ellerinden fazlasını yapan ekip arkadaşlarıma, ailelerine ve özellikle yangından sonra yeniden başlamamızı sağlayan ve desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz tedarikçilerimize ve mağazacılarımıza, komşularımıza ve sektör arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum." dedi.

mobilyacilar-oda-baskani-mehmet-gunbas.jpg

'BURADA BAŞARI HİKAYESİ GÖRÜYORUZ'

Mobilyacılar Oda Başkanı Mehmet Günbaş, Hasan Telli ve ekibini tebrik ederek, "Bugün burada bir başarı hikayesini konuşmamız gerekiyor. 2002 yılında hizmete başlayan bu firma 2016 yılında maalesef talihsiz bir yangınla ağır bir hasar aldı. Ama sonrasında Rosella firmasıyla küllerinden yeniden doğdu. 47 tane mağazaya mal üretmek her yiğidin harcı değil. Hasan kardeşimi, ailesini ve orada çalışan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.

rosella-home-concept-002.jpg

Konya'mızın bağrından çıkıp da Türkiye'ye mal olmuş bir firma. Çok büyük adımlar atarak hem mağaza zincirini hem de imalat konseptini büyüttü. Bugün de Mobilyacılar sitemizde iki mağaza birden açarak hem sitemize hareket getirdi hem de buraya bir canlılık kazandırdı. Kısa zamanda büyük başarılara imza attılar." şeklinde konuştu.

cem-yanartas.jpg

'HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK'

Rosella Mobilya ailesi olarak kurdukları hayallerin gerçekleştiğini belirten Mağaza Müdürü Cem Yanartaş ise, "Bu projenin hayata geçirilmesinde büyük bir özveriyle çalışan tüm ekibimize desteklerini esirgemeyen iş ortaklarımıza minnettarız. Burada sadece bir iş yerinin açılışını kutlamıyoruz. Aynı zamanda bir hayalin gerçekleştiği, bir başarının taçlandığı günü kutluyoruz. Bizler müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak, onların ihtiyaçlarını karşılamak ve onları memnuniyetini sağlamak için buradayız. Bu memnuniyeti güçlü satış ekibimizle, yüksek ürün kalitesi, sorunsuz ve hızlı teslimat, yerli üretim gücümüz, samimi ve güler yüzümüzle sağlayacağız. Sizlerin desteği ve güveni bizim için en değerli sermayedir." dedi.

rosella-home-concept-005.jpg

ÇEKİLİŞLE HEDİYELER DAĞITILDI

Konuşmaların ardından dua yapıldı ve kurban kesildi. Daha sonra fabrika satış mağazasının açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Açılışın ardından katılan misafirlere çekilişle çeşitli hediyeler dağıtıldı. İlk etapta 42 hediye ile başlayan çekiliş, tedarikçi firmaların da destekleriyle 50 rakamına ulaştı. Açılışta bulunan misafirler, girişte ücretsiz aldıkları bilet numaralarına göre hediyelerin sahibi oldu.

rosella-home-concept-004.jpg

rosella-home-concept-003.jpg