Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Kazanmaktan başka şansı yok!

Kazanmaktan başka şansı yok!

Süper Lig 4.hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında Kayserispor’u ağırlayacak. Ligde üst üste 2 maçını kaybeden Ali Çamdalı’nın öğrencilerini zor bir sınav bekliyor.

Konyaspor’un bu maçı kazanmaktan başka şansı yok!

Aksi takdirde Ali Çamdalı daha ligin başında sorgulanmaya başlar. Zaten sosyal medyada homurtular artmaya başladı, olası bir puan kaybında başka şeyler konuşuyor olabiliriz, şimdiden söyleyeyim.

Konyaspor’un maç kadrosu aşağı yukarı belli, aşağıdaki ilk 11’in doğru bir tercih olacağını düşünmekle beraber, Melih İbrahimoğlu ve Emrehan Gedikli’nin de mutlaka süre alması gerektiğini düşünüyorum.

Slowik
Nikola
Adil
Filip
Guilherme (K)
Jevtovic
Boateng
NDao
Pedrinho
Yusuf
Umut

****

TRANSFER ŞART!

Avrupa'daki transfer döneminin bitmesiyle daha uygun ücretlere transfer yapmayı hedefleyen diğer Süper Lig kulüpleri gibi Konyaspor’dan da transferde yeni hamleler bekleniyor.

Bu sene transferin en hızlı takımlarından biri olarak dikkat çeken Konyaspor'un da en az 2 transfer daha yapması bekleniyor.

Geçen defa da söyledik, özellikle defans hattı kırmızı alarm veriyor. Yönetimin kaliteli bir stoper alması mutlaka şart! Kulislere göre Konyaspor yönetimi forvet bakıyor ama takımın iyi bir 8 numaraya ihtiyacı olduğu aşikar.

Bodrumspor maçında Melih İbrahimoğlu ve Boateng’in orta sahada hem dikine hem de diyagonel paslar attığına değinmiştim. Konyaspor’da bu tarz kaliteli paslar atacak ayağı düzgün oyuncu sayısı neredeyse yok.

O sebeple bence pasör bir orta saha takviyesi de iyi olur…

Aslında Boateng’i 8numaraya devşirmek de alınabilecek iyi bir risk olabilir. Ayağı baya düzgün.

KONYASPOR SAFRASINI BOŞALTIYOR

Konyaspor’un sadece gelenler konusunda değil gidenler konusunda yaptığı hamleler de oldukça başarılı.

Bouly Junior Sambou'nun takımdan ayrılmasıyla birlikte Konyaspor'da yabancı sayısı 12'ye düştü. Gözler artık Niko Rak'a çevrildi.

Takımda yetersiz, doygun ve yorgun ne kadar oyuncu varsa gönderildi diyebiliriz. Bu anlamda da Konyaspor yönetimini tebrik etmek gerekir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi