Kayseri olayı hakkında Ümit Özdağ’dan açıklama!

Kayseri'de Suriye uyruklu bir şahsın kendi akrabası olan bir kız çocuğunu taciz etmesiyle başlayan olaylar şehri yangın yerine çevirirken başlatılan soruşturma kapsamında 67 kişi gözaltına alındı. Gece saatlerinde alevlenen olayları ise Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in yaptığı konuşma ve çağrı sayesinde bıçak gibi kesildiği öğrenildi.Bu olaylardan sonra Özdağ’ın Suriyeliler ile ilgili yaptığı meclis konuşması yeniden gündem oldu.
Kayseri olayı hakkında Ümit Özdağ’dan açıklama!

Olayla ilgili Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın X platformunda yaptığı açıklama şu şekilde;

“Kayseri’de 6 yaşında Suriyeli bir kız çocuğuna başka bir Suriyelinin tacizi ile başlayan olaylar AKP’nin kontrolsüz sığınmacı/kaçak politikası ne kadar büyük bir öfke birikimine neden olduğunu ortaya koymuştur. Kayseri gibi milliyetçi,muhafazakar ve AKP’nin güçlü olduğu bir kentte bile bu kadar öfke birikimi hayra alamet değildir. 13 milyon sığınmacı/kaçağın neden olduğu poltik,ekonomik,demografik baskı artık yönetilebilir olmaktan çıkmıştır.Artık 13 milyon sığınmacı/kaçağın vatanlarına dönmesinin vakti gelmiştir,geçmiştir.Gelişmeler Zafer Partisi’ni haklı çıkarmıştır.

Zafer Partisi,13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesini arzu eden herkesi bu talebini dile getirmek üzere 8-9 Ağustos 2024’de Çanakkale’de 57.Alay karargahının olduğu yerde hem 1915’de ülkemize yönelik işgal girişmini durduran kahraman atalarımızı anmak hem 13 milyon yeni model işgalcinin vatanlarına dönmesini istemek içi bütün halkımızı davet etmektedir.

Öfke ve kararlılığımızı kent sokaklarında provokasyonlara açık şekilde değil tarihi savaş medyalarında ve seçim sandıklarında en akıllı şekilde gösterelim.”

Kaynak:HABER MERKEZİ