Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

İki Melih’ten de umutluyum

İki Melih’ten de umutluyum

Trendyol Süper Lig'e verilen milli arayı hazırlık maçları ile değerlendirmek isteyen Konyaspor, sahasında Mısır ekibi Pyramids ile karşılaştı. Mücadeleyi yeşil-beyazlılar Melih Bostan'ın golü ile 1-0 kazandı.

Maç sonrası ise Konyaspor ile Pyramids arasında dostluk rüzgârları esti. Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Pyramids FC Kulüp Başkanı Mamdouh Eid’e forma hediye etti. Yeşil beyazlı yönetim misafirleri en iyi şekilde ağırladı.

Maçtan çok, maç sonrası görüntüler ilgi çekiciydi.

Maçla ilgili notlara gelecek olursak Melih Bostan dikkat çekti diyebiliriz.

As takımda kendisine yer bulamayan genç golcü hazırlık maçlarındaki performansıyla her zaman dikkat çekiyor. 7 Eylülde oynanan Ankaragücü maçında da skor bulan Melih, Pyramids'e karşı da oyuna sonradan girmesine karşın attığı golle maçı kazandırdı.

En son Kasımpaşa maçında fileleri havalandıran Umut Nayir ve bekleneni henüz veremeyen Blaz Kramer’e karşı Melih’in de forma rekabetine girmesini bekliyorum.

Açıkçası ben iki Melih’e de güveniyorum.

Hem Melih Bostan hem de Melih İbrahimoğlu gelecek adına Konyaspor için bence büyük şans.

Melih İbrahimoğlu’nun kıvrak bilek hareketleri ve oyun okumasını beğendiğimi daha önce söylemiştim. Ali Çamdalı’nın zaman zaman süre vererek iki Melih’ten de verim alması gerekiyor.

Öte yandan gelecek hafta Beşiktaş’la zorlu bir maça çıkacak olan Konyaspor’da antrenmanda üzücü bir olay yaşandığını öğrendim.

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı’nın, antrenman esnasında sol aşil tendon rüptürü yaralanması nedeniyle sakatlandığı haberini aldık.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde aşil tendon onarımı yapılan Ali Çamdalı’ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi