Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Fikstür Konyaspor için iyi mi?

Fikstür Konyaspor için iyi mi?

Fikstür, Konyaspor için çok iyi değil.

Özellikle ilk yarı 10 maçın deplasmanda oynanması, Galatasaray ve Fenerbahçe ile içerde oynanması. Konyaspor yönetimi ve hoca Ali Çamdalı’nın lige iyi bir giriş yapmak istediğine eminim. İnşallah iyi bir giriş yaparlar.

İlk hafta Kasımpaşa ile. Kasımpaşa nasıl bir kadro düzeninde, ne yapıyor çok ciddi bilgi sahibi değiliz ama geçen yılki kadrosu Türkiye liglerinin üzerindeydi. Sanırım kadroyu koruyorlar. İlk maçta kazanmak isteyeceklerdir. Kasımpaşa maçından puanla dönmek bizim için iyi olur diye düşünüyorum.

İkinci yarı Konyaspor için daha kolay geçer. Fikstür avantajı Konyaspor’a döner. Tabi kadro yapılanmasında bazen bizim iyi gördüklerimizde kötü sonuç, kötü gördüklerimizde iyi sonuç çıkabilir. Konyaspor’un özellikle orta sahaya düşündüğü eski oyuncusu Marko Jevtovic ve Amir Hadziahmetovic’in ismi geçiyor. Bu iki futbolcunun Konyaspor kadrosuna dahil edilmesi gerçekten büyük iş olur. Açıkçası umutluyum.

Konyaspor’u iyi günler beklediğini düşünüyorum. Ama fikstür biraz korkuttu. İlk yarı bu kadar yoğun bir deplasman trafiği olumsuz bir durum. Bunu da inşallah güzel oyunla aşar. Puanları toplar.

Gelecek haftalarda yeni oyuncularla daha derli bir toplu Konyaspor göreceğimize eminim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi