2024 YKS'de de en başarılısı Kent

Kent Eğitim Kurumları, 2024 YKS sonuçlarında da zirvede yer aldı. Hem bireysel hem de kitlesel başarıda adından söz ettiren kurum, bu seneki sonuçlarda da sektörün en başarılı kurumu oldu.
2024 YKS'de de en başarılısı Kent

Konya'da sınavlarda derece yapan öğrencilerin kurumu Kent Eğitim, 2024 YKS'de de sektörün en başarılı kurumu oldu.

Hem bireysel hem de kitlesel başarıda zirvede yer alan Kent Eğitim Kurumları'nın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yazıcı, "2024 YKS sonuçlarına göre kurumumuz yine Konya'nın en başarılısı oldu. Kent Eğitim Kurumları, bu yıl da hem hem bireysel hem de kitlesel başarıda adından söz ettirdi. Öğrencilerimizden Enes Ali Karanfil, TYT Türkiye 19.'su ve Konya 1.'si oldu. Ayrıca öğrencimiz Betül Türkyılmaz eşit ağırlık alanında Türkiye 87.'si olarak kurum geleneğimizi devam ettirdi." ifadelerini kullandı.

2024-yksde-de-en-basarilisi-kent.jpg

BAŞARININ SIRRI DİSİPLİNLİ ÇALIŞMA PROGRAMI

Kurumlarında disiplinli çalışmanın temel prensipleri olduğunu kaydeden İsmail Yazıcı, "Kitleselde ilk 500'de 11, ilk 1000'de ise 21 öğrencisi olan Kent Eğitim Kurumları, Konya'nın ve Türkiye'nin en başarılı eğitim kurumu oldu. Başarının sırrı, nitelikli eğitim kadrosu, planlı ve disiplinli çalışma programları ve etkin takip ve rehberlik hizmetleri olarak özetlenebilir." diyerek sözlerini tamamladı.

2024-yksde-de-en-basarilisi-kent-001.jpg