Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Bu Konyaspor ligde kalır

Bu Konyaspor ligde kalır

Konyaspor inşallah ligde kalacak.

Fenerbahçe maçındaki mücadele bunun işaretlerini verdi. Yeni teknik direktörümüz Ali Çamdalı’nın takıma dokunuşları etkisini gösterdi. Yönetimin aldığı kararı spor kamuoyu haklı buldu. Çünkü elinizde bu tür oyuncular varken kullanmak, onlardan maksimum verim almak ligde kalma sıkıntısı çeken bir takım için mecbur bir istikametti.

Önümüzde Samsunspor maçı var. Samsunspor, 42 puana ulaştı ve ligde şu anda bir sorunu yok. Ligde kalmak için yeterli olan puana sahip. Konyaspor’un son yaşadığı Başakşehir, Adana Demir, Trabzon, Alanya ve Sivasspor maçlarına baktığımızda, Adana Demir dışındaki tüm maçları kaybetti. Sürpriz sonuçlara gebe bir lig var. Dolayısıyla artık rakibin ne yapacağı değil, bizim ne yapacağımız önemli hale geldi.

İnanıyorum ki Ali Çamdalı ve çalışma ekibi Samsunspor’da çok iyi analiz yaptılar. Ethemi’nin dönmesi, Moreno’nun iyileşmesi ve Boateng’in de Konyaspor’a katkı sağlayacak derinlikte olması Samsunspor ile ilgili kanaatlerimizi güç kılıyor. Güçlü kılan yön tabi ki kazanmak üzere.

Samsunspor maçında taraftarın yoğun desteğini bekliyoruz. Fenerbahçe maçında yaklaşık 25 bin kişinin geldiği stada, bu pazar yine 20 bin civarında taraftarın gelmesi, rakip takımı baskı altına alması ve dolayısıyla kendi futbolcularımızı motive etmesini bekliyorum. Bu üç durum gerçekleştiğinde Konyaspor’un, Samsunspor’u yenmemesi için bir sebep görünmüyor.

Ümidimiz var. Konyaspor artık bu ligde kalacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR