İbrahim Doğan

İbrahim Doğan

Konyaspor taraftarı, Şampiyonlar Ligi'ni istiyor

Konyaspor taraftarı, Şampiyonlar Ligi'ni istiyor

Rakiplerinin puan kaybetmesiyle birlikte haftanın kazananı Konyaspor oldu. Ligde taraftarını memnun etmeyen sonuçlar alan ve çıkış arayan Galatasarayı’ı ağırlayan Konyaspor, son haftalardaki kötü gidişe “Dur” dedi.

Ev sahibi olmanın avantajını kullanan yeşil beyazlılar, Galatasaray’a karşı hem oyun hem de skor üstünlüğünü sağladı. Rahmanovic ve son haftalardaki hatalarıyla eleştirileri üzerine çeken Adil’in performansı göz doldurdu. Sehic’in de kalesinde devleştiği maçta, Konyaspor, Galatasaray’ı adeta sahadan sildi.

Ahmed Hassan, doğum gününde kaydettiği gol ile hatıra defterine önemli bir anı kaydetmiş oldu. Son 4 maçta rakiplerine karşı puan kaybeden Konyaspor, kaybetmek üzere olduğu özgüvenini de böylece yeniden kazandı.

Taraftarın desteği oldukça iyiydi. Gomis bir ara ıslıkları hakem düdüğü zannedip, akan oyunu durdurdu ve topu eline aldı. Konyaspor taraftarı, rakip takım üzerinde nasıl baskı kurulması gerektiğini bütün Türkiye’ye bir kez daha göstermiş oldu.

Ve ligin başından itibaren hedef noktasında beklentileri çok fazla artırmamak için mütevazı açıklamalar yapan Başkan Fatih Özgökçen’in ağzından ilk kez mücadeleden ziyade hedef sözcükleri döküldü. “2. Olabilmek için elimizden geleni yapacağız” diyen Özgökçen, sıralamadaki yeri kaybetmemek için artık hedef koymanın zamanının geldiği mesajını da vermiş oldu.

Nalçacılılar ise Türkiye’de yine öncü olmaya devam ediyor. İlk kez 3 boyutlu gözlükle izlenebilen bir koreografiye imza atan taraftarlar, Galatasaray maçında yine birçok kesmi kıskandıran önemli bir işe imza attı. Koreografide şampiyonlar ligi istendiği de açıkça vurgulanmış oldu.

Ayrıca son haftalarda Konyaspor’daki görev değişikliğine de değinmeden geçmemek gerekiyor. Kulübe bugüne kadar emek veren Adnan hoca ile Ufuk beyin Konyaspor’la yolları ayrıldı. Sportif Direktörlük noktasında futbolcun başında sadece İlhan hocanın söz sahibi olacağını tahmin ediyoruz.

Öte yandan Medya ve İletişim Direktörü olarak bir süre görev yapan Mustafa Göksu da CEO olarak Konyaspor’a hizmet vermeye devam edecek. Spor camiasının içerisinden gelen bir ismin CEO olması mutlaka Konyaspor’a katkı sağlayacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Doğan Arşivi
SON YAZILAR