İpek Özkayaalp

İpek Özkayaalp

Acilen kendimize gelelim!

Acilen kendimize gelelim!

Değerli okurlar, herkese hayırlı bereketli bir hafta diliyorum.

Müslüman Türk Kimliğini taşıyan bu aziz milletin acilen öz değerlerine ve tarihine dönmesi gerek.

Geçmiş tarihimize baktığımızda şunu bugün daha iyi anlıyoruz ki, Avrupa medeniyetinin hiçbir zaman bizim nizamımıza ve kanunlarımıza dâhil edilmemeliydi.

Dinimizden gelen kendi nizamımıza sımsıkı sarılmalıydık.

Bizler yükselme yolunda adalet, eğitim ve bilgi ile ileriye doğru hareket etmeliyiz.

Bir Ülke ancak ve ancak kendi medeniyet değerleri üzerinden yükselebilir ve başkaları tarafından saygı ve eşit muamele görür ki, bugün de bu saygınlığı tüm dünya bize gösterirken maalesef içimizde ki Man kurtların bunu hala anlamayıp asırlardır yapılan hataların hala doğruluğunu iddia edip asrımızın gerisinde yaşamayı tercih etmeleri çok üzücüdür, oysa; 18. Asrın başında başlayan Batıya karşı zemin kaybeden, Ülkeyi güçlendirmek adına Batı kıblesi ıslahatı ve 19. Asrın ıslahat hareketleri, zaten hiçbir zaman asıl istenilen yörüngeye oturtulamadı (örn. II. Mahmud zamanında saray teşkilatı ve teşrifatının Avrupa saraylarına göre tanzim edilmesi). Batılılaşma adına hayatı modernleştirmeye yönelik birçok şey yapıldı ama devleti kurtarmakta başarılı olamadılar. İstediğiniz kadar batıya yaranmak için onlara benzemeye çalışın asla ve asla onlardan olamayacaksınız. Bu asırlardır böyleydi ve asırlardır değişmeyecek çünkü bütün tarih boyunca bu saldırılar İslam’a yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.

Müslüman feraset sahibi olmalı!

Maalesef bugünün tablosu içler acıtan bir tablo, bizlere modernlik adı altında dinamitleri yerleştiren bu zihniyetin açtığı yaralar, zinanın ve fuhşun sokaklarda aleni bir şekilde yapıla bilmesi ve insanların bunu izleyip sosyal ağlarda çocuklarımızın bile göreceği yerlere ulaşması utanç verici.

Bu tarz eylemlere karşı hukuken çok büyük cezalar uygulanmalı, hem de hiç zaman kaybetmeden yürürlüğe girmeli.

Aksi takdirde gençlerimizi hedef alan bu üst akla karşı yenik düşmeye mahkûm kalırız, millet olarak ve onlar hedeflerine ulaşırlar. Buna asla ve katiyen izin verilmemeli.

Ahlaken bir çöküş mü bu olanlara, yoksa birilerinin büyük oyunları bozulduğu için bir algı operasyonu yaparak dikkati başka yere çekmek mi desek?

Yoksa bizler mi Manevi dinamikleri oluşturduk?

Batıya karşı Zemin kaybeden bir Ülke değiliz, yükselen ve şahlanan, artık bu sahada söz sahibi olan, önünde kimseyi tanımayan Büyük Türkiye var!

Rest çeke bilen bir lidere sahibiz…

Onu sevmekte, onun devrinde yaşamakta herkese nasip olmaz

O bile nasip meselesi

Elhamdülillah…

Her ne kadar ortaya koyulan hizmetleri görmeyip akıl tutulması yaşayanlar varsa, bir o kadar da dünyada bizi mercek altında inceleyen ve içimizdeki Man kurtlardan daha iyi bizi okuyanlar ve anlayanlar var.

Oysa bizler şunu iyi biliriz, bu hizmetler iğne ucu ile kuyu kazarcasına ortaya çıktı. Bu Cennet Vatanı batmaktan koruyup Yükselişini Dünyanın gözüne soka soka göstermesi, dış mihrakların asla işine gelmedi.

Her geçen gün artan ve bizlerin sinir uçlarını kaşıyan hamleler yapacaklar unutmayalım ki bizler Allah Resulü tarafından methedilmiş ve takdir görmüş, dünya milletleri arasında seçkin bir yer almış milletiz.

Liderliğimizi asırlardır dünyaya yaşatmış tarih kitaplarına yazdırmış şanlı şerefli Türk Milletiyiz biz.

Yazdırmaya da devam edeceğiz!

Medeniyetimize öz varlıklarımıza sahip çıkarak gerçeklerin yerini bulmasına çok ama çok az kaldı.

 

Biz birbirimize yeteriz, yeter ki acilen kendimize gelelim!

Önce her şey Vatan ve Bayrak uğruna, sonra Senin ve Benim için dediğimiz an, emin olun bizim önümüzde kimse duramaz en seçkin millet en kuvvetli Devlet biz oluruz

Vesselam…

Önceki ve Sonraki Yazılar
İpek Özkayaalp Arşivi
SON YAZILAR