YRP’ye Konya’da istifa şoku!

Yeniden Refah Partisi Altınekin Belediye Başkanı Fatih Orhan partisinden istifa etti. YRP'den istifa eden Fatih Orhan görevine bağımsız olarak devam edeceğini açıkladı.
YRP’ye Konya’da istifa şoku!

Altınekin Belediye Başkanı Fatih Orhan Yeniden Refah Partisinden istifa ettiğini duyurdu. Başkan Orhan: "Altınekin'imiz için daha iyi hizmetlere odaklanabilmek maksadıyla bugünden itibaren şahsım ve Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarımla birlikte Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek görevimize bağımsız olarak devam etme kararı aldık" dedi.

Başkan Orhan şöyle konuştu: "

Sizlerden gelen talep ve çağrılara her daim öncelik göstererek, sizlere hizmet etmenin gayreti ve çabasında olduk.

Sizlerin göstermiş olduğu teveccüh ile çıkmış olduğumuz bu yolda, en doğru zeminde çalışmalarımızı yürütebilmek, Altınekin’imiz için daha iyi hizmetlere odaklanabilmek maksadıyla bugünden itibaren şahsım ve Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarımla birlikte Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek görevimize ‘Bağımsız’ olarak devam etme kararı aldık.

Almış olduğumuz bu karar, yoğun istişareler neticesinde tüm yönleriyle düşünülmüş ve halkımızın görüşleriyle de desteklenmiş bir karardır.

Bu minvalde önümüzdeki yeni sürecin şahsım, arkadaşlarım ve tüm halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize selam ve muhabbetlerimi sunuyorum."