Yol durumu ve kapalı yollar (7 Eylül 2024)

Bugün (7 Eylül 2024 Cumartesi) hangi yollarda çalışma olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Haberimizde Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni yer alıyor.
Yol durumu ve kapalı yollar (7 Eylül 2024)

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre bugün çalışma yapılacak yolların bilgisi şöyle:

1- Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı arası (Bolu Dağı Geçişi) İstanbul İstikameti tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde 4 adet genleşme derzinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım Abant Kavşağından D-100 devlet yoluna aktarılarak Kaynaşlı Kavşağından tekrar otoyola bağlanılabilmektedir.

2- TEM Otoyolunun Hendek Kavşağı-Gümüşova Kavşağı arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten sağlanmaktadır. (Her gün 21:00-07:00 saatleri arasında yapılmaktadır.)

3- Ankara Çevre Otoyolunun Kıbrısköy Kavşağı 0-2.km.leri arasında Mamak-Kıbrısköy bağlantısını sağlayan üst geçit köprüsünün ikileme işi nedeniyle Gölbaşı istikametinde sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır. 07.09.2024 tarihinde saat 10:00 itibariyle Havaalanı istikameti sol şerit trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacaktır.

4- Muğla-Denizli yolunun 51-53.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

5- Aydıncık-Silifke yolunun 20-27.km.leri arasında (Büyükeceli-Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6- Çeltikçi-Antalya yolunun 27-32.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7- Zonguldak-Devrek Ayr.-Çaycuma yolunun 0-8.km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

8- Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı yolunun 20-25.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Tavşanlı-Harmancık istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

9- Sivas-Zara yolunun 11-16.km.leri arasında yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

10- Trabzon-Rize yolunun 33.km.sinde (Sürmene ilçesi Yemişli Mahallesi Mevkii) yaya üstgeçidi alt yapı çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. (02.09.2024-16.09.2024)

Kapalı yollar

KGM'nin kapalı yol bilgileri şöyle:

kapali-yollar.png

 Muhabir