Yol durumu ve kapalı yollar (12 Ekim 2024)

Bugün (12 Ekim 2024 Cumartesi) hangi yollarda çalışma olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Haberimizde Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni yer alıyor.
Yol durumu ve kapalı yollar (12 Ekim 2024)

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre bugün çalışma yapılacak yolların bilgisi şöyle:

1- TEM Otoyolunun Hendek Kavşağı-Gümüşova Kavşağı arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten sağlanmaktadır. (Her gün 21:00-07:00 saatleri arasında yapılmaktadır.)

2- İzmir Çevre Otoyolunun Otogar Kavşağı Kesimi 2-6.km.leri arasında her iki yönde orta refüjde bulunan çift konsol aydınlatma direklerinin demontaj-montaj çalışması nedeniyle 23:00-05:00 saatleri arasında sol ve orta şeritler trafiğe kapatılacak olup, ulaşım sağ şeritlerden sağlanacaktır. (02.10.2024-21.10.2024)

3- TAG Otoyolunun Adana Doğu Kavşağı-Misis Kavşağı Kesimi 9-13.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4- Gümüşova-Düzce yolunun 11-16.km.leri arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Düzce-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İstanbul-Düzce istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.

5- Uşak-Afyonkarahisar yolunun 11-16 ve 21-26.km.leri arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

6- Kayseri-Malatya yolunun 45-46.km.leri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle Kayseri istikametinde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

7- Kızılkaya-Korkuteli yolunun 5-10.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

8- Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı yolunun 20-25.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Tavşanlı-Harmancık istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

9- Diyarbakır-Elazığ yolunun 25-27.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

10- Kürtün-Torul yolunun 16-45.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde yol şevi temizlik çalışması nedeniyle trafik kısa sürelerle ulaşıma kapatılmak suretiyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kapalı yollar

KGM'nin kapalı yol bilgileri şöyle:

kgm-kapali-yollar-1.jpg

kgm-kapali-yollar-2.jpg

 Muhabir