Yeniden Refah Konya’dan Yeni Haber’e ziyaret

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Köseoğlu beraberindeki heyet ile gazetemiz Yeni Haber’i ziyaret etti. Ziyarette çalışmalarından bahseden Başkan Köseoğlu, 30 Temmuz’da Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz’ün katılımıyla gerçekleştirecekleri il divanına davet etti.
Yeniden Refah Konya’dan Yeni Haber’e ziyaret

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Köseoğlu, Siyasi İşler Başkanı Mehmet Uçan, STK Başkanı Mustafa Dağlı, Tanıtım ve Medya Başkanı Remzi Demirkol ve Ekonomi İşleri Bakanı Ufuk Güçlü, gazetemiz Yeni Haber'e ziyaret etti.

whatsapp-gorsel-2024-07-24-saat-16-30-42-59c5fcf6.jpg

Ziyarette Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Seyfullah Koyuncu’ya seçim sonrası çalışmalarından bahseden Köseoğlu, “Yerel seçimlerle birlikte 1 Nisan itibariyle Bizi Ankara’dan aradılar il başkanısınız dediler. Ondan önce 45 günlük büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı sürecimiz vardı. 9 Mayıs tarihine kadar vekaleten il başkanlığını yürüttük. 9 Mayıs’ta Genel Başkanımız asaleten il başkanlığına tevdi etti. bunun üzerine ilimizde hemen harekete geçtik. 20 bir icra kurulu oluşturduk. 5 kişilik disiplin kurulu, 5 kişilik yedeği oluşturduk. Bunun yanında bizim 70 kişilikte yönetim kurulu oluşması gerekiyordu. Şuan o sayıya ulaştık. Toplam 100 kişi oluşturduk. 31 Mart seçimlerinden sonra büyük ilçe teşkilatlarımızdan Ereğli, Kulu, Karatay, Beyşehir ve Akşehir ilçe başkanlıklarımızın başkanlığı boşalmıştı. Bu ilçelerimizin ilçe başkanlarını oluşturduk. Allah izin verirse bizde 30 Temmuz günü Bayır Otelde, 18.30’da Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Altınöz’ün katılımıyla il divanımızı yapacağız. Sizleri de buraya bekliyoruz” şeklinde konuştu.