Trabzonspor-Konyaspor, Direkt hücum oynadı!

Konyaspor’da Teknik Direktör Hakan Keleş top rakipteyken 5’li savunma anlayışı ile ön alanda kaptığı toplarla en direkt hücum planı yaptı. Konyaspor 45 dakikada sezonun en çok şut çektiği maçını oynarken, şutların kaleyi isabeti yeterli olmadı. Trabzonspor’un golcüsü 3 puanı aldı.
Trabzonspor-Konyaspor, Direkt hücum oynadı!

Konyaspor’da Teknik Direktör Hakan Keleş Trabzonspor maçında diğer oyunlardan farklı taktik anlayışı ve oyun ile çıktı. Keleş, top rakipteyken 5’li savunmaya döndü ve özellikle ilk yarı rakibine alan vermedi. Zaman zaman Stanojevic’in de denediği bu taktik ilk 45 dakikada beğeni topladı. Konyaspor ilk yarıda sezonun enlerini yakaladığı bir grafik sergiledi. Yeşil beyazlılar topu rakibine bıraktı.

direkt-hucum-2.jpg

PASLA VAKİT GEÇİRMEDİ!
Aleksandar Stanojevic döneminde topla oynama oranı yüksek çıkan Anadolu Kartalı’nda Hakan Keleş Trabzonspor maçında topu rakibine bırakıp (topla oynama yüzde 39) orta sahada kaptığı toplarla kaleye en direkt hücum organizasyonu düzenledi. Konyaspor 45 dakikada bulduğu 9 şutla sezon rekorunu kırdı ancak kaleye bulan şut oranında sınıfı geçemedi (3) Rakibin golcüsü maçı çözdü.

 Muhabir