Şubeleşme atılımı Konya’dan başladı! 120. şubesi Mevlana güzergahına açıldı

Tasarruf finansman sektörünün lideri Eminevim 120. şubesini Konya’da Mevlana Müzesi güzergahına açtı. Konya'daki 5. şubelerini açtıklarını dile getiren Eminevim Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nuh Suat Karataş, “Hali hazırda tasarruf finansman sektörünün öncüsü, lideri ve en büyük şirketi olarak yeni bir şubeleşme atılımı içerisine girdik. Bunu da Konya'dan başlatmış bulunuyoruz.” dedi.
Şubeleşme atılımı Konya’dan başladı! 120. şubesi Mevlana güzergahına açıldı

Emievim, şubeleriyle büyümeye devam ediyor. Tasarruf finansman sektörünün lideri olan marka, Türkiye’deki 120. şubesini Konya'da Mevlana Müzesi güzergahında hizmete açtı.

subelesme-atilimi-konyadan-basladi-120-subesi-mevlana-guzergahina-acildi-002.jpg

Açılış Programına; Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Büşra Üstün ile Musab Üstün ve Eminevim Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nuh Suat Karataş ile çok sayıda davetli katıldı.

subelesme-atilimi-konyadan-basladi-120-subesi-mevlana-guzergahina-acildi-001.jpg

‘ŞUBELEŞME ATILIMINA KONYA’DAN BAŞLADIK’

Türkiye’nin dört bir yanında şube sayılarını artıracaklarını dile getiren Nuh Suat Karataş, “Hali hazırda tasarruf finansman sektörünün öncüsü, lideri ve en büyük şirketi olarak yeni bir şubeleşme atılımı içerisine girdik. Bunu da Konya'dan başlatmış bulunuyoruz. Konya'dan başlamak da bizleri ayrıca mutlu etti. Bu şehir, hem tarihsel anlamda hem de manevi dünyamız açısından çok kıymetli bir şehir. Bunun startını Konya'dan vermek hepimiz için çok önemliydi.” dedi.

subelesme-atilimi-konyadan-basladi-120-subesi-mevlana-guzergahina-acildi-003.jpg

HEDEF 2026’DA 200 ŞUBEYE ULAŞMAK

Hedeflerinin 2026 yılında 200 şubeye ulaşmak olduğunu vurgulayan Nuh Suat Karataş, “Burada 120. şubemizi açtık. Vizyonumuz ve hedefimiz şirketimizin 35. yılına geldiğimizde yani 2026 senesinde 200 şubeyle 81 ili kapsayan bir şube ağına ulaşmak. Bu minvalde şu anda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Çok yakında Cizre'den Tekirdağ'a, Kırşehir'den Kars'a varana kadar yeni hinterlantlarda yeni şehirlerimizde açacağımız şubelerle bütün vatandaşlarımıza hizmet götüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

subelesme-atilimi-konyadan-basladi-120-subesi-mevlana-guzergahina-acildi.jpg