Stanojevic için kritik maç!

Spor Toto Süper Lig 24. Hafta mücadelesinde Arabam.com Konyaspor, Bitexen Giresunspor’u Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda ağırlayacak. Galibiyet hasreti çeken iki teknik adamın maçında kaybeden için zor günler devam edecek. Beraberlik iki takıma da fayda sağlamıyor.
Stanojevic için kritik maç!

Konyaspor için geri dönüş maçı. Aleksandar Stanojevic yöneminde 5 resmi maçını da kaybeden ve ligde golü bulunmayan Anadolu Kartalı, yarın Giresunspor’u yenerek kötü gidişata dur demek istiyor. Erkan Özdamar’ın yöneteceği, Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’ndaki maçta 49 yaşındaki Teknik Adam için çok kritik. Stanojevic transferleriyle takımı güçlendirdi. Puan kaybı ihtimali düşünülmüyor.

KELEŞ İÇİN DE ÖNEMLİ
Karadeniz’in yeşil beyazlı ekibinde ise durum orada da çok farklı değil. Hakan Keleş yönetiminde son 7 maçını kazanamayan ve ligde 21 puanla 17. Sırada yer alan yeşil beyazlı ekip ligin en az gol atan takımı pozisyonunda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta mali sıkıntılardan dolayı yeşil beyazlılarda başkan değişikliğine gidildi. Yeni Başkan Nahid Ramazan Yamak oyuncularının ödemesi için kolları sıvadı.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ