Mustafa Trampa’ya çirkin iftira

Geçtiğimiz hafta pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın oğlunun düğün törenine katılmak için Konya’ya gelen Batı Trakya İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa, Yunanlı gazeteciler tarafından çirkin bir iftiraya uğradı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın oğlunun düğüne 3 bakan, Türkiye ve dünyadaki belediyelerden, uluslararası platformlardan pek çok davetli katılırken, davetliler arasında Batı Trakya İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa da vardı. Eşiyle birlikte düğüne katılım sağlayan Trampa, Konya’da bir dizi ziyaret de gerçekleştirdi. Düğün öncesi Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Güneş ve Konya İl Müftüsü Ali Öge’ye ziyaretlerde bulunan Trampa, bu ziyaretlerde dönem arkadaşlarıyla da bir araya geldi.

YUNANLI GAZETECİLERDEN ÇİRKİN İFTİRA

Mustafa Trampa’nın ziyaretlerini öne çıkaran Yunan Gazeteci Nikos Arvanitis, Trampa’nın paylaştığı fotoğraflardan birini alıntılayarak ‘sadece lokma yemeye geldi’ ifadeleriyle çirkin bir iftirada bulundu. Yunan gazeteci ikinci iftirasını ise Mustafa Trampa’nın Başkonsolos Aykut Ünal’dan kaçtığını ifade ederek ortaya attı. Aykut Ünal ile arası çok iyi olan Mustafa Trampa’ya yapılan bu iftira, okuyanlar tarafından ‘komik bile değil’ ifadeleriyle yorumlandı.

Konya Haberleri