Kramer, Konyaspor'a tek gelmeyecekti!

Konyaspor, transferin son gününde Blaz Kramer'i kadrosuna katarken, Polonya'dan bir futbolcunun son anda direkten döndüğü öğrenildi. Yönetimin Pogon forması giyen stoper Mariusz Malec ile anlaştığını, sağlık raporundan vazgeçildiği öğrenildi.

Yaz transfer döneminin şampiyonu olan Konyaspor, Türkiye'de transferin son gününde Blaz Kramer'i kadrosuna katarken, Polonya'dan bir futbolcunun son anda direkten döndüğü öğrenildi. Polonya basının güçlü isimlerinden Tomasz Wlodarczyk, yönetimin Pogon Szczecin forması giyen stoper Mariusz Malec ile anlaştığını ancak oyuncunun sağlık raporundan dolayı vazgeçildiğini söyledi.

OCAK AYINA İŞARET

Wlodarczyk, "Öğrendiğimize göre Mariusz Malec de Türkiye'ye taşınmaya yakındı . Sonuçta hiçbir şey çıkmadı. İşlemin şartları üzerinde anlaşmaya varıldı, ancak stoperin sakatlanması ve tıbbi testleri geçmekte zorluk yaşaması nedeniyle sonuçta sonuçlandırılamadı. Bu konunun kışın tekrar gündeme gelip gelmeyeceğini kim bilebilir? Çocuğun sözleşmesinin bitimine 1 yıldan az süre kaldı" dedi.

Konya Spor Haberleri