Konyaspor'un kapısından döndü, iyi ki dedirtti!

Konyaspor'un geçtiğimiz sezon teknik direktörlük listesinde bulunan Dirk Kuyt, Belçika ligindeki performansıyla taraftarı çileden çıkardı.

Konyaspor'un geçtiğimiz sezon Aleksandar Stanojevic sonrası gündeme gelen Dirk Kuyt, Teknik direktörlük performansıyla iyi ki dedirtti.Belçika Ligi'nde Beerschot, yeni sezona oldukça kötü bir başlangıç yaptı. Dirk Kuyt'un teknik direktörlüğünü yaptığı kulüp, ligde oynadığı 8 maçta 1 beraberlik ve 7 yenilgiyle sadece 1 puan alabildi.Beerschot, son olarak sahasında STVV'ye 3-0'lık skorla kaybetti ve arka arkaya 7. mağlubiyetini aldı. Belçika temsilcisinde taraftarlar, bu maçın ardından isyan etti.

Nieuwsblad'da yer alan habere göre; Beerschot taraftarı bu sezon başarısız sonuçlar alan takıma tepki göstermek adına dün oynanan ve 3-0'lık mağlubiyetle sonuçlanan St. Truidense mücadelesinin ardından Dirk Kuyt'ın basın toplantısını ve takımın soyunma odasını bastı. Olaylar büyümedi. Kuyt'un istifa etmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz dönem Konyaspor'da Başkanlık yapan Fatih Özgökçen, Kuyt ile ilgili, "Kuyt masada alternatiflerden bir tanesi, onda da bazı tereddütlerimiz var. Tereddütleri gidermek adına ekibi nasıl kurulur? Kimler tarafından desteklenebilir? Kafamızda bir model var. Eğer onun üzerinden birlik olursa, ama tam belli değil" ifadesini kullanmıştı.

Konya Spor Haberleri