Konyaspor'un hakkı yendi mi, cevap buldu!

İç sahada galibiyet hasreti çeken yeşil beyazlılar için kritik olan 90 dakikada maçın hakemi Erkan Özdamar, verdiği-vermediği kararlarla tepki çekti. Özellikle 89. dakikadaki pozisyon çok konuşuldu. Yayın kuruluşta pozisyon değerlendirilmeye alındı.

Konyaspor 8. Hafta mücadelesinde sahasında Eyüpspor’u konuk etti. İç sahada galibiyet hasreti çeken yeşil beyazlılar için kritik olan 90 dakikada maçın hakemi Erkan Özdamar verdiği-vermediği kararlarla tepki çekti. Özellikle 89. dakikadaki pozisyon çok konuşuldu. Yayıncı kuruluş, Konyaspor’un penaltı beklediği ve itirazlarından dolayı Ali Çamdalı’nın kırmızı kart gördüğü pozisyonu değerlendirmeye aldı.

“PERGEL YAPTI”

Bahattin Duran, “Ben penaltı pozisyonunda yanlış karar verildiğini düşünüyorum. Çünkü Prip’in pasında Eyüpsporlu futbolcunun kollarının doğal konumda değil. Oyuncunun kolları öncesinde doğal pozisyondaydı. Ancak giderek açmaya başladı. Elleri pergel yapmış, genişletmiş” dedi. Hakem Erkan Özdamar’ın devam ettirdiği pozisyonla ilgili diğer yorumcular da Özdamar’ın kararını yanlış buldular.

Konya Spor Haberleri