Konyaspor'un galibiyet planı!

Milli araya 3 puanla giren Ali Çamdalı'nın öğrencileri ikinci milli araya kadar minimum puan kaybıyla girmenin planlarını yapıyor. Beşiktaş maçı öncesinde rakibin güçlü ve zayıf yönleri çıkartıldı. Siyah beyazlılar müsabakalara iyi başlayamıyor.

Trendyol Süper Lig 9. hafta mücadelesinde Beşiktaş'a konuk olacak Konyaspor'da çalışmalar devam ediyor. Milli araya 3 puanla giren Ali Çamdalı'nın öğrencileri ikinci milli araya kadar minimum puan kaybıyla girmenin planlarını yapıyor. Zorlu maç öncesinde rakibin güçlü ve zayıf yönleri çıkartıldı. Buna göre ligin en az gol yiyen takımlarından bir tanesi olan Beşiktaş maçlarına iyi başlayamıyor

KRİTİK DAKİKALAR

Siyah beyazlılar kalesinde gördüğü gollerin yüzde 40'ını ilk 20 dakikalar arasında engel olamıyor. Diğer yandan Van Bronchorst'un takımı geride kalan 8 maçın hiçbirinde ilk 10 dakikalık dilimde gol sevinci yaşamadı. Buna karşın siyah beyazlılar 31-40 dakikaları ile 81-90 dakikaları arasında fileleri havalandırıyor. (yüzde 54'lik dilim) Ali Çamdalı'nın takımın bu periyotlara dikkat etmesi gerekiyor.

Konya Spor Haberleri