Konyaspor'un eski hocasına taraftar saldırdı!

Aleksandar Stanojevic'in başında bulunduğu Partizan, Sırbistan derbisinde Kızılyıldız'a 4-0 mağlup olması sonrasında siyah beyazlı taraftarlar soyunma odasına saldırdı ve yabancı cisimler fırlattı. Saldırıdan etkilenen Stanojevic yüzündeki yaralanmalar dikkat çekti.

Konyaspor'un eski teknik direktörü Aleksandar Stanojevic'in başında bulunduğu Partizan, Sırbistan derbisinde Kızılyıldız'a 4-0 mağlup olması sonrasında siyah beyazlı taraftarlar soyunma odasına saldırdı ve yabancı cisimler fırlattı. Stanojevic saldırıdan etkilenirken, maç sonrası basın toplantısına yüzünde ve burnunda yara izleriyle çıktı. Tecrübeli Hoca, takımdan ayrılacağını söyledi ve düşüncülerini dile getirdi.

"İĞRENÇ BİR SÖZ"

"Stanojeviç ayrılıyor. Normal bir mesajdır. Taraftarın mesajına saygı duyuyorum. Öte yandan "Kulübü sattın Stanojeviç" sözü de iğrenç bir söz. Ve benimle ilişki kuramıyor. Asla. Ve "Stanojevic gidiyor" diye göreceğiz. Bu en küçük sorundur. Çünkü 98 puan kazanınca ayrıldım. Şampiyonluğu alamadım, iki yıl önce son 16 turunda oynadım, ayrıldım. Sorumluluktan kaçan biri değilim. Kendimi kime sattım?

Konya Spor Haberleri