Konyasporlu Pedrinho'dan kamp değerlendirmesi

Konyaspor'un yeni transferlerinden Pedrinho kampı değerlendirdi. Brezilyalı futbol takıma alıştığını ve adaptasyon sürecini uyum içerisinde atlatıp takımın başarılı olması için çalışacağını belirtti.

Konyaspor'un yeni transferlerinden Pedrinho kampı değerlendirdi. Brezilyalı futbol transferiyle ilgili,"Aslında bana teklif edilen proje gerçekten büyük bir projeydi. Kariyerim açısından da tabii ki iyi bir dönem taşıyordu. Burada hem kariyerim açısından hem kendi bireysel çalışmam açısından iyi olacağını düşündüm.Burada olmaktan çok mutluyum.Konya’da olmak bana gurur veriyor" diye konuştu

ADAPTASYONU ATLATTI

Pedrinho şöyle devam etti, "Her kulüp ve ülke değişikliğinde tabii ki çok büyük değişiklik oluyor. Burada çok mutlu olduğumu, çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Biraz adaptasyon sürecim tabii ki oldu. Belli bir süreç geçirdim. Fakat buradaki koşullar, her türlü gereksinim benim açımdan en pozitif şekilde, en tatmin olacağım şekilde oldu. Umuyorum ki, sezon içerisinde de aynı süreci yaşarız" dedi.

"İLERİ GİTMEK İSTİYORUZ"

Takımdaki hedeflerini söyleyen Brezilyalı, "Sezon içerisinde gerçekten şampiyonluğa uzanan her türlü maçta belli hedeflerim var. Tabii ki takımımın hedeflerini ve hayallerini göz önünde bulundurarak, takımıma her açıdan faydalı olabilmek. Buradaki tek amacım ve niyetim bu. Konyaspor adına şunu söyleyebilirim. Oyuncu gurubumuz elinden gelen her şeyi verecek. Burada ileri gitmek istiyoruz"

Konya Spor Haberleri