Konyaspor maçında dikkat çekti!

Konyaspor 7. hafta mücadelesinde deplasmanda Trabzonspor'a 3-2 yenildi. Mücadele sonrasında maçın yıldızı ve hayal kırıklığı çıkartıldı. Konyaspor'da oyuna sonradan dahil olan iki futbolcu Hamidou Keyta ve Melih İbrahimoğlu büyük beğeni topladı.

Konyaspor 7. hafta mücadelesinde deplasmanda Trabzonspor'a 3-2 yenildi. Mücadele sonrasında maçın yıldızı ve hayal kırıklığı çıkartıldı. Buna göre yeşil beyazlılar 6.67 puan ortalamasıyla maçı tamamlarken, 7.6 puanla oyuna sonradan giren ve skor bulan Hamidou Keyta en çok reyting alan futbolcu oldu. Senegalli kanattan sonra en çok reyting alan futbolcu genç Melih İbrahimoğlu (7.3)

PUAN ORTALAMALARI

Anadolu Kartalı'nda en düşük oranı iki futbolcu aldı. Sağ kanattan oyuncusu Alassane Ndao ve oyuna sonradan dahil olan Umut Nayir 5.9 ile kötü reyting puanlarıyla bitirdiler. Umut Nayir 80. dakikada kullandığı penaltı atışında direğe nişanlamıştı. Ev sahibi Trabzonspor'da ise takımı adına iki kez gol bulan Simon Banza 8.5 ile maçın yıldızı oldu. Bordo mavililer 6.89 puan ortalamasıyla maçı tamamladı.

Konya Spor Haberleri