Konyasporlu Deniz'den transfer cevabı!

Konyaspor'un genç filebekçisi Deniz Ertaş kampta konuştu. Yeşil beyazlılarla daha fazla şans bulmak istediğini ve takımını iyi temsil etmeyi hedeflediğini belirten Deniz, transferi hakkında soruya cevap verdi. Deniz'in hedefi Premier Lig.

Konyaspor'un genç filebekçisi Deniz Ertaş kampta konuştu. Deniz takımını iyi temsil etmek istediğini belirerek, "Bu yaşta ligde forma giymek herkesin hayalidir. Küçüklüğümden beri bu hayali kurdum. Tek hedefim ligde oynamaktı. İlk maçımı atlatıp sonrasında daha rahat çıkmak istiyordum. Bunu kırdığım için mutluyum. Yeni sezon daha fazla forma şansı bulup, kulübümü en iyi şekilde temsil ederim." dedi.

HAYALİ PREMİER LİG

Deniz transferi konusunda ise "Bazı teklifler var ama netlik kazanan bir durum yok. Bu sezon daha fazla forma giyip, kulübüme para kazandırarak, öncelik Avrupa olmak üzere, transfer yapmak istiyorum. Hayalim Premier Lig. Oyun ve oyuncu kalitesi çok yüksek. İnşallah bir gün orada oynamak nasip olur. Örnek aldığım isim Ederson. Hem ayak tekniği hem de kalecilik özellikleri üst seviyede"

Konya Spor Haberleri