Konyaspor'da teknik kararlar eleştiriliyor!

Sonuçtan çok kararlar konuşuldu. Konyaspor'un Beşiktaş karşılaşmasında aldığı 2-0'lık yenilgi sonrasında taraftarlar teknik kararlara tepki gösterdi. Ligde kadro istikrarını sağlayamayan Anadolu Kartalı'nda deplasmandaki kadro kararı çok eleştirildi.

Konyaspor’da teknik heyet Beşiktaş maçını kadroda değişikliklerle başladı. Eyüpspor maçında kazanan kadro bozulurken, Hamidou Keyta, Melih İbrahimoğlu ve Oğulcan Ülgün deplasmanda yedek kulübesinde maça başladı. Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı 3 futbolcusunun yerine Emmanuel Boateng, Yusuf Erdoğan ve Eyüpspor maçında son dakikada gol kaydeden Danijel Aleksic 11 başladı.

TARTIŞILAN KARAR

Ali Çamdalı'nın en çok tartışılan kararı Emmanuel Boateng tercihi oldu. Marko Jevtovic, Eyüpspor maçı sonrası Beşiktaş deplasmanında da yedek kulübesinde otururken, Hoca merkeze Boateng’e şans verdi. Ganalı orta saha son olarak Kayserispor maçında süre aldı. Boateng sakatlığı nedeniyle Samsunspor, Sivasspor ve Trabzonspor maçlarında görev almadı. Deplasmanda direkt 11'de yer aldı

Konya Spor Haberleri